chiptuning SsangYong Actyon: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn SsangYong Actyon auto chiptunen?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw SsangYong Actyon auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je SsangYong Actyon auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw SsangYong Actyon gaat u SsangYong Actyonen dat uw auto veel lekkerder gaat door chiptuning. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je SsangYong Actyon auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Sneller optrekken uit uw auto

Beter geluid

Meer plezier uit uw auto​

Verlaagd brandstof gebruik van uw SsangYong Actyon

Hoe werkt het?​

Bij stage one tunen SsangYong Actyon plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning SsangYong Actyon engineer. Daarna sturen we de software van uw SsangYong Actyon auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze SsangYong Actyon engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw SsangYong Actyon auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw SsangYong Actyon auto werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw SsangYong Actyon.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je SsangYong Actyon in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het SsangYong Actyon chiptunen

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Een back-up van de oude staat

De beste SsangYong Actyonchiptuning files in gebruik

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: SsangYong Actyon OBD chiptuning

OBD chiptuning SsangYong Actyon is een veelvoorkomende methode om je SsangYong Actyon auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de SsangYong Actyon zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige SsangYong Actyon chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw SsangYong Actyon auto aanpassen. Zonder de SsangYong Actyon ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de blauwe tekst om ons antwoord te lezen tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak ontvangen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Kort gezegd betekent chiptuning een SsangYong Actyon auto met meer performance, zonder dat je SsangYong Actyon auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 SsangYong Actyon chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 SsangYong Actyon chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Gespecialiseerde kennis over SsangYong Actyon ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw SsangYong Actyon kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning SsangYong Actyon.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de auto makers ook. Het zit namelijk zo:

Fabrikanten leveren auto’s in meerdere modellen. De modellen verschillen in zowel vermogen als kosten.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder SsangYong Actyon fabrikant je auto kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de SsangYong Actyon producent het maximale uit je auto halen.

Zeker, chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Het auto SsangYong Actyon chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chippen van je SsangYong Actyon je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Ook hebben we een speciale manier van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Ontdek alles over eco chiptuning SsangYong Actyon.

Op een slechte manier chiptunen is zeker slecht voor je auto SsangYong Actyon. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw auto SsangYong Actyon kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning files. Geschreven door ervaren chiptuners op een dyno.

Het chippen van je SsangYong Actyon is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. Ook de APK is niet in staat om dit te controleren. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Wij hebben verschillende chiptuning locaties gevestigd door nederland. Beneden kunt u al de chiptuning locaties vinden: Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een chiptuning bedrijf in de buurt van deze locaties helpen we je graag verder.

auto chip tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 SsangYong Actyon chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw SsangYong Actyon auto en bent u uw SsangYong Actyon dus even kwijt.