chiptuning: elke auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Ontdek wat chiptuning voor uw Smart ForTwo kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Smart  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Smart ForTwo gaat u opSmart ForTwoen dat uw Smart ForTwo veel lekkerder gaat door chiptuning. Doordat de auto sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Smart ForTwo auto chiptuning:​​

Sneller optrekken uit uw auto

Geluid klinkt beter uit uw auto

Meer rijplezier ​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 chippen Smart ForTwo plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Smart ForTwo chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Smart ForTwo engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Smart ForTwo auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Smart ForTwo auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Smart ForTwo voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Smart ForTwo auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Smart ForTwo auto

Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Een back-up van de oude staat

Exclusief gebruik van goede Smart ForTwo tuning files

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Smart ForTwo motor tuning:

Voor het Smart ForTwo motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Smart ForTwo OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Smart ForTwo chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Smart ForTwo.

Daardoor is dit een goedkope Smart ForTwo chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Smart ForTwo auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Smart ForTwo ECU uit elkaar te hoeven halen.

Antwoord op een veelgestelde vraag:

Door het Smart ForTwo auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Smart ForTwo

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Smart ForTwo chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Smart ForTwo auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Smart ForTwo wordt!

Specialistische ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Smart ForTwo chippen hun auto’s wel. Het werkt namelijk zo:

Auto producenten leveren auto’s in meerdere modellen. Deze types hebben verschillende vermogens deze zijn uiteraard hoger in prijs.
Auto fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze modellen.

Ze chiptunen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder Smart ForTwo producent je auto kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je Smart ForTwo halen.

Ja, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Ook doen we een speciale manier van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Voor meer info over eco chiptuning Smart ForTwo.

Foute chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Smart ForTwo. Je kan je motor computer beschadigd raken door slechte apparatuur.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning software. Gemaakt door ervaren tuners op een testbank.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Mijn Chiptuning heeft verschillende chiptuning locaties gevestigd door heel Nederland. Onze locaties kun je hier beneden vinden: Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een motor tuning bedrijf in de buurt van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Smart ForTwo auto en bent u uw Smart ForTwo dus even kwijt.