chiptuning Smart City: elke Smart City krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw Smart City auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

Door het tunen van uw Smart  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

auto laten chippen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Smart City auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Smart City auto chiptuning:​​

Meer vermogen uit uw auto

Geluid klinkt mooier

Meer plezier ​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Smart City ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Smart City auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Smart City dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Smart City auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Smart City voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Smart City auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Smart City auto

Speciale accu voeding tijdens het tunen

Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Smart City

Goede Smart Citytuning bestanden in gebruik

Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:

Methodes voor Smart City motor tuning:

Voor het Smart City motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Smart City OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Smart City is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Smart City auto zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Smart City auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Antwoord op een regelmatig vraag:

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Smart City met meer performance, zonder dat je Smart City er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Smart City Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Smart City plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Smart City. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Smart City auto haalt.

Voor wie alles uit hun Smart City auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Ontdek wat chip tuning voor uw auto kan doen:

Diepgaande kennis over Smart City ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de Smart City fabrikanten ook. Het zit namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in meerdere modellen. De vermogens en prijs van de auto types verschillen.
Auto producenten maken om kosten en tijd te sparen een enkele motor voor al deze types.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder Smart City fabrikant je auto kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter vermogen uit je auto halen.

Zeker, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto Smart City! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Eco tuning is een methode van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Lees alles over eco tuning Smart City.

Op een slechte manier chiptunen is zeker slecht voor je Smart City. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw Smart City beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning files. Geschreven door ervaren chiptuners op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te controleren. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel het land hebben we tuning vestigingen. Beneden is het mogelijk om al de Mijn Chiptuning vestigingen vinden: Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een chiptuning bedrijf in de buurt van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Smart City auto, zonder dat hierbij veranderingen Smart Citybaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.