chiptuning Skoda Yeti op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw Skoda Yeti kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het chiptunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Skoda Yeti auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u Skoda Yetien dat uw Skoda Yeti veel lekkerder gaat door chiptuning. Je Skoda Yeti zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij bekomt is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

Meer vermogen

Geluid klinkt beter uit uw Skoda

Meer rijplezier uit uw Skoda Yeti​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één chiptuning Skoda Yeti plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Skoda Yeti auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Skoda Yeti engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Skoda Yeti aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Skoda Yeti engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Skoda Yeti auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Daardoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Skoda Yeti chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Skoda Yeti auto

Goede voeding tijdens gedurende het tunen

We back-uppen uw software eerst

Gebruik van goede Skoda Yeti tuning bestanden

Ontdek wat chiptuning voor uw Skoda Yeti auto kan doen:

Verschillende vormen Skoda Yeti motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Skoda Yeti OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Skoda Yeti is een veelvoorkomende manier om je Skoda Yeti auto te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Skoda Yeti auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze manier moet je zelfs de Skoda Yeti ECU niet te ontmantelen.

Lees een vaak vraag:

Door het Skoda Yeti auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Skoda Yeti!

Skoda Yeti chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Skoda Yeti auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Skoda Yeti. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Skoda Yeti chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Skoda Yeti wordt!

Gespecialiseerde kennis over Skoda Yeti ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Skoda Yeti auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Dit doen auto fabrikanten wel, maar met een ander doel. Dit is hoe het werkt:

Fabrikanten leveren auto’s in verschillende typen. Deze modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn natuurlijk hoger in prijs.
Auto producenten maken om kosten en tijd te sparen een enkele motor voor al deze typen.

Ze chiptunen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de Skoda Yeti fabrikant kan veranderen en je Skoda Yeti kunt chiptunen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je Skoda Yeti halen.

Ja, chiptuning zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Zolang je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Ook doen we een speciale methode van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Voor uitleg over eco tuning Skoda Yeti.

Foute chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Skoda Yeti. Je kan je ECU (de computer van je auto Skoda Yeti) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning files. Geschreven door ervaren chiptuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Echter is het controleren van deze millieu grenzen erg lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning vestigingen. Beneden is het mogelijk om al onze Mijn Chiptuning vestigingen zien: We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Skoda Yeti al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Skoda Yeti auto dus even kwijt.