chiptuning Skoda Superb op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Skoda Superb chiptunen?

Het standaard programma in de motor controller van uw Skoda Superb auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Skoda Superb kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chip tuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Skoda Superb:​​

Meer performance uit uw auto

Harder geluid

Aangenaam rijden​​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Skoda Superb auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Skoda Superb auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Skoda Superb chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Skoda Superb.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Skoda Superb past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Skoda Superb. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Skoda Superb auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Skoda Superb nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Skoda Superb auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Skoda Superb chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Skoda Superb auto.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Skoda Superb

Speciale voeding tijdens gedurende het tunen

We kopiëren uw software eerst

De beste Skoda Superbtuning files in gebruik

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Skoda Superb OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Skoda Superb chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Skoda Superb auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Skoda Superb auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Skoda Superb ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de vraag voor ons antwoord op tuning goed of slecht? is een vraag die we regelmatig ontvangen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Skoda Superb auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Skoda Superb chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Skoda Superb auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Skoda Superb chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Specialistische ECU programmatuur notie

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Skoda Superb kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Skoda Superb.

Zo doen wij naast chiptuning Skoda Superb ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chippen hun auto’s wel. Het werkt namelijk zo:

Een fabrikant levert hun auto’s in verschillende types. Deze types hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn natuurlijk duurder.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Ze chiptunen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto maker kan veranderen en je Skoda Superb kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter aantal pk uit je auto Skoda Superb halen.

Zeker, je auto chippen zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Het Skoda Superb chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Mits je je rijstijl gelijk houd uiteraard.

Eco tuning is een vorm van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Lees alle info over Skoda Superb eco tuning klik hier.

Op een slechte manier chippen is zeker erg slecht voor je auto. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw auto Skoda Superb kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto Skoda Superb chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel het land hebben we tuning locaties. Hieronder kunt u al de chiptuning locaties bekijken: Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto chip tunenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Skoda Superb auto, zonder dat hierbij aanpassingen Skoda Superbbaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Skoda Superb auto en bent u uw Skoda Superb auto dus even kwijt.