chiptuning op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw Skoda Roomster kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

In enkele uren kan je Skoda Roomster door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Skoda Roomster auto gaat u opSkoda Roomsteren dat uw Skoda Roomster veel soepelder rijdt door chiptuning. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je Skoda Roomster meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Meer performance

Mooier geluid uit uw Skoda

Meer plezier ​

Verminderd brandstof gebruik van uw Skoda Roomster

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one tuning Skoda Roomster plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Skoda Roomster op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Skoda Roomster chiptuning engineer onderworpen. Deze Skoda Roomster engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Skoda Roomster auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Skoda Roomster auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Skoda Roomster auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Skoda Roomster chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Skoda Roomster auto.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Goede accu voeding gedurende het tunen

Een back-up van de oude staat

Goede Skoda Roomsterchiptuning software in gebruik

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Skoda Roomster OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Skoda Roomster chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Skoda Roomster auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Skoda Roomster chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Skoda Roomster aanpassen. Zonder de Skoda Roomster ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de blauwe tekst voor ons antwoord op “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig gesteld krijgen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Skoda Roomster auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Skoda Roomster Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze vorm van Skoda Roomstertuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Skoda Roomster genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Skoda Roomster chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Skoda Roomster.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Skoda Roomster chiptunen hun auto’s wel. Dit zit namelijk zo:

Fabrikanten leveren auto’s in meerdere typen. De vermogens en prijs van deze auto types verschillen.
Omdat auto fabrikanten niet voor elk type een nieuwe motor kan maken maken ze één motor voor alle auto modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Skoda Roomster fabrikant kan veranderen en je auto kunt chippen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Zeker, het chippen van je auto zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Mits je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Eco tuning is een manier van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Voor uitleg over eco tuning Skoda Roomster.

Foute chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto Skoda Roomster. Door verkeerde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je Skoda Roomster ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste software. Ontwikkeld door ervaren chiptuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Echter is het controleren van deze millieu grenzen erg lastig. De APK is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Wij hebben verschillende vestigingen gevestigd door nederland. Hier beneden is het mogelijk om al de vestigingen bekijken: Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 Skoda Roomster chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Skoda Roomster auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Skoda Roomster.

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.