chiptuning Skoda Kodiaq: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft chiptuning Skoda Kodiaq?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

auto chippen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Skoda Kodiaq auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Skoda Kodiaq chiptuning:​​

Meer koppel

Sportiever geluid uit uw auto

Meer plezier uit uw Skoda Kodiaq​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Skoda Kodiaq

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 tunen Skoda Kodiaq plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Skoda Kodiaq chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Skoda Kodiaq chiptunen

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Goede accu voeding gedurende de chiptuning

We kopiëren uw software eerst

Gebruik van goede tuning software

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Skoda Kodiaq OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Skoda Kodiaq is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Skoda Kodiaq auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Skoda Kodiaq aanpassen. Zonder de Skoda Kodiaq ECU uit elkaar te hoeven halen.

Antwoord op een vraag die we vaak krijgen:

Je Skoda Kodiaq auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Skoda Kodiaq

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Skoda Kodiaq. Je Skoda Kodiaq auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Skoda Kodiaq is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Gespecialiseerde know-how over Skoda Kodiaq ECU's

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Skoda Kodiaq auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Skoda Kodiaq chiptuning.

Zo doen wij buiten Skoda Kodiaq chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de Skoda Kodiaq producenten ook. Dit is hoe het zit:

Auto producenten leveren auto’s in verschillende modellen. De vermogens en prijs van deze types verschillen.
Auto fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze typen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Skoda Kodiaq fabrikant kan veranderen en je auto kunt chiptunen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de Skoda Kodiaq producent het maximale uit je Skoda Kodiaq halen.

Ja, het auto Skoda Kodiaq chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Het auto Skoda Kodiaq chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Mits je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Ook doen we een speciale manier van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Meer informatie over Skoda Kodiaq eco chip tuning klik hier.

Verkeerde chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Skoda Kodiaq. Door slechte apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw auto Skoda Kodiaq kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Mijn Chiptuning heeft verschillende chiptuning locaties gevestigd door heel Nederland. De chiptuning locaties kun jij hieronder bekijkenEr zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Als u dus zoekend bent naar een remapping bedrijf in de buurt van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Skoda Kodiaqbaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Skoda Kodiaq.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Skoda Kodiaq auto en bent u uw auto dus even kwijt.

WhatsApp WhatsApp met mij