chiptuning Skoda Fabia: elke auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Skoda Fabia auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Skoda Fabia auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het chiptunen van uw auto is de beste optie om uw Skoda Fabia een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Skoda auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen Skoda Fabia auto chiptuning:​​

Meer performance

Geluid klinkt beter uit uw Skoda

Meer plezier uit uw auto​

Minder brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 tunen Skoda Fabia plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Skoda Fabia een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw Skoda Fabia auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Skoda Fabia chiptuning engineer onderworpen. Deze Skoda Fabia ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Skoda Fabia past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Skoda Fabia. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Skoda Fabia waarborgen. Zonder uw Skoda Fabia auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Skoda Fabia in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Skoda Fabia chiptunen

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens tijdens het tunen

Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Skoda Fabia

Exclusief gebruik van goede Skoda Fabia chiptuning bestanden

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Skoda Fabia kan worden!

Methodes voor Skoda Fabia motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Skoda Fabia OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gekende manier voor het Skoda Fabia chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Skoda Fabia.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Skoda Fabia auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Skoda Fabia auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode hoef je zelfs de Skoda Fabia ECU niet te ontmantelen.

Antwoord op een veelgestelde vraag:

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Skoda Fabia met meer performance, zonder dat je Skoda Fabia auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Skoda Fabia Stage 2

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Skoda Fabia auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Skoda Fabia. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Skoda Fabia auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Skoda Fabia kan worden!

Gespecialiseerde kennis over Skoda Fabia ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Skoda Fabia auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Skoda Fabia.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de Skoda Fabia producenten ook. Dit is hoe het werkt:

Een fabrikant levert hun auto’s in verschillende types. De vermogens en prijs van de modellen verschillen.
Omdat auto makers niet voor elk type een nieuwe motor kan maken maken ze een enkele motor voor alle auto types.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Skoda Fabia fabrikant kan aanpassen en je auto kunt chippen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de Skoda Fabia fabrikant het maximale uit je auto halen.

Ja, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je Skoda Fabia! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Eco tuning is een vorm van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Meer informatie over Skoda Fabia eco tuning voor brandstof besparen.

Op een verkeerde manier chippen is zeker slecht voor je auto Skoda Fabia. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste software. Ontwikkeld door ervaren tuners op een dyno.

Het chiptunen van je Skoda Fabia is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Echter is het controleren van deze millieu grenzen erg lastig. Ook de APK is niet in staat om dit te controleren. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel het land hebben we vestigingen. Hier beneden ziet u een kaart van de Mijn Chiptuning vestigingen We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Skoda Fabia, zonder dat hierbij veranderingen Skoda Fabiabaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Skoda Fabia auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Skoda Fabia dus even kwijt.