chiptuning: elke Seat Toledo auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Seat Toledo auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

auto chip tuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je Seat Toledo auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Seat Toledo zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De voordelen Seat Toledo auto chiptuning:​​

Meer koppel uit uw Seat

Geluid klinkt harder uit uw Seat

Comfortabeler rijden​ met uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Seat Toledo chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Seat Toledo auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Seat Toledo auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Goede accu voeding gedurende het tunen

Een back-up van de oude staat

Exclusief gebruik van de beste Seat Toledo tuning bestanden

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Seat Toledo motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Seat Toledo OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Seat Toledo is de meest populaire methode van tuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Hierdoor is dit een goedkope Seat Toledo chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Seat Toledo auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode hoef je zelfs de Seat Toledo ECU niet te ontmantelen.

Klik op de vraag voor ons antwoord op “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig ontvangen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Seat Toledo auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Seat Toledo Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Seat Toledo auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Seat Toledo behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Seat Toledo chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Seat Toledo auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Seat Toledo auto haalt.

Voor wie alles uit hun Seat Toledo wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Gespecialiseerde know-how over Seat Toledo ECU's

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen de Seat Toledo fabrikanten ook. Dit is hoe het werkt:

Een fabrikant levert hun auto’s in verschillende modellen. De vermogens en prijs van de modellen verschillen.
Auto fabrikanten maken om kosten en tijd te besparen één motor voor al deze modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Seat Toledo producent kan veranderen en je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter vermogen uit je auto Seat Toledo halen.

Ja, doordat je bij het auto Seat Toledo chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto Seat Toledo! Mits je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Eco tuning is een manier van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Voor informatie over eco chiptuning Seat Toledo.

Verkeerde chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto. Je kan je ECU (de computer van je auto) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw Seat Toledo beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning software. Gemaakt door ervaren chiptuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Echter is het controleren van deze millieu grenzen erg moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning tuning locaties. Hieronder ziet u een overzicht van de tuning vestigingen We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Seat Toledo, zonder dat hierbij veranderingen Seat Toledobaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.