chiptuning Saturn Sky op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Saturn Sky auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Saturn Sky is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Saturn Sky auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Saturn Sky auto gaat u Saturn Skyen dat uw auto veel lekkerder rijdt door chiptuning. Doordat de auto sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

Sneller optrekken

Beter geluid

Meer plezier ​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Saturn Sky

Hoe gaat dat precies, remappen van een Saturn Sky?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw Saturn Sky auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Saturn Sky worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Saturn Sky chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Saturn Sky auto is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Saturn Sky.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Saturn Sky chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Saturn Sky.

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Een kopie van de oude staat

Gebruik van beste tuning bestanden

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Saturn Sky motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Saturn Sky OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Saturn Sky is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Saturn Sky auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Saturn Sky aanpassen. Zonder de Saturn Sky ECU uit elkaar te hoeven halen.

Bekijk een regelmatig vraag:

Je Saturn Sky auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Saturn Sky Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Saturn Sky auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Saturn Sky chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Saturn Sky chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Gespecialiseerde know-how over ECU's

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Saturn Sky autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen auto makers wel, maar op een andere manier. Dit is hoe het werkt:

Auto producenten leveren auto’s in een aantal verschillende typen. De vermogens en prijs van de types verschillen.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder auto maker je auto Saturn Sky kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter aantal pk uit je auto Saturn Sky halen.

Ja, je auto Saturn Sky chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chippen van je Saturn Sky je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook doen we een speciale methode van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Zie hier alle info over Saturn Sky eco tuning klik hier.

Amateuristische chiptuning kan zeker slecht zijn voor je Saturn Sky. Je kan je motor computer beschadigd raken door slechte apparatuur.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw auto Saturn Sky beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn in een lab.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu grenzen erg lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning chiptuning vestigingen. Onze Mijn Chiptuning vestigingen kun je hieronder vinden Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Saturn Sky al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Saturn Sky auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.