chiptuning Saturn Outlook: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft tuning Saturn Outlook?

De ecu software van uw Saturn Outlook is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het motor tunen van uw auto is de beste optie om uw Saturn Outlook auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Saturn auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u opSaturn Outlooken dat uw Saturn Outlook auto veel soepelder rijdt door chiptuning. Je auto zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

Sportiever karakter uit uw Saturn

Mooier geluid

Meer plezier uit uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, remappen van een Saturn Outlook?​

Voor stage één chippen Saturn Outlook plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw Saturn Outlook op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Saturn Outlook chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Saturn Outlook.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Saturn Outlook past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Saturn Outlook. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Saturn Outlook waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens gedurende het chippen

We kopiëren uw software eerst

Gebruik van goede Saturn Outlook tuning software

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Saturn Outlook kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Saturn Outlook motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Saturn Outlook OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Saturn Outlook chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Saturn Outlook auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Saturn Outlook aanpassen. Zonder de Saturn Outlook ECU uit elkaar te hoeven halen.

Bekijk een vraag die we vaak krijgen:

Je Saturn Outlook auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Saturn Outlook chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Saturn Outlook auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Saturn Outlook chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Saturn Outlook chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Ontdek wat auto laten chippen voor u auto kan doen:

Gespecialiseerde know-how over Saturn Outlook ECU's

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de Saturn Outlook producenten ook. Dit is hoe het werkt:

Auto makers leveren auto’s in een aantal verschillende typen. De auto modellen verschillen in zowel vermogen als prijs.
Omdat fabrikanten niet voor elk type een nieuwe motor kan produceren maken ze één motor voor alle modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto maker kan veranderen en je Saturn Outlook kunt chippen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Ja, doordat je bij het auto Saturn Outlook chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je Saturn Outlook! Mits je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Ook hebben we een speciale methode van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Voor meer info over Saturn Outlook eco chiptuning voor brandstof besparen.

Op een verkeerde manier chippen is zeker slecht voor je auto. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw auto beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning software. Gemaakt door ervaren tuners op een testbank.

Het chippen van je Saturn Outlook is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de APK is niet in staat om dit te controleren. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Wij hebben verschillende chiptuning locaties gevestigd door Nederland. Hieronder ziet u een kaart van onze tuning locatiesEr zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Dus als u op één van deze steden woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Saturn Outlook auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Saturn Outlook doen.

WhatsApp WhatsApp met mij