chiptuning Saturn L-Series op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Saturn L-Series chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Saturn L-Series is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Saturn L-Series auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Saturn L-Series auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Saturn L-Series:​​

Sneller optrekken

Geluid klinkt mooier uit uw Saturn

Comfortabeler rijden​​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Saturn L-Series

Hoe gaat dat precies, chippenSaturn L-Series?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Saturn L-Series chiptuning engineer onderworpen. Deze Saturn L-Series ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Saturn L-Series auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Saturn L-Series is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Saturn L-Series.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens gedurende het tunen

We kopiëren uw software eerst

Gebruik van goede Saturn L-Series tuning software

Ontdek wat chiptuning voor uw Saturn L-Series kan doen:

Methodes voor Saturn L-Series motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Saturn L-Series OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Saturn L-Series chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Saturn L-Series.

Hierdoor is dit een voordelige Saturn L-Series chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Zonder de Saturn L-Series ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de blauwe tekst voor antwoord op de vraag “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig gemailt krijgen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Saturn L-Series auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de Saturn L-Series!

Stage 2 chiptuning Saturn L-Series

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Saturn L-Series tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Saturn L-Series. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Saturn L-Series auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Saturn L-Series genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Saturn L-Series wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Ontdek wat auto tuning voor uw Saturn L-Series kan doen:

Specialistische Saturn L-Series ECU software notie

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Saturn L-Series kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Saturn L-Series chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chippen hun auto’s wel. Dit werkt namelijk zo:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in een aantal types. De vermogens en prijs van deze auto types verschillen.
Omdat auto producenten niet voor elk model een nieuwe motor kan maken maken ze één motor voor alle auto types.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Saturn L-Series fabrikant kan veranderen en je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter aantal pk uit je Saturn L-Series halen.

Ja, doordat je bij het Saturn L-Series chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Ook hebben we een speciale manier van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Ontdek alles over Saturn L-Series eco chip tuning voor brandstof besparen.

Op een slechte manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto Saturn L-Series. Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto Saturn L-Series) beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding meerdere onderdelen in uw Saturn L-Series beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste files. Ontwikkeld door ervaren tuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Echter is het controleren van deze millieu grenzen erg lastig. De APK is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning vestigingen. Hieronder is het mogelijk om al de Mijn Chiptuning locaties zien:Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto chip tunenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Saturn L-Series al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Saturn L-Series zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Saturn L-Series doen.

WhatsApp WhatsApp met mij