chiptuning Saturn Aura: elke Saturn Aura krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Ontdek wat chiptuning voor uw Saturn Aura kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Saturn Aura auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Saturn Aura auto gaat u Saturn Auraen dat uw Saturn Aura veel soepelder rijdt door chiptuning. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Meer vermogen uit uw auto

Geluid klinkt beter uit uw Saturn

Meer rijplezier uit uw Saturn Aura​

Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw Saturn Aura auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Saturn Aura chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Saturn Aura.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Saturn Aura auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Saturn Aura. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Saturn Aura auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Saturn Aura chiptunen

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Een back-up van de oude staat

Goede Saturn Auratuning files in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Saturn Aura motor tuning:

Voor het Saturn Aura motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Saturn Aura OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Saturn Aura chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Hierdoor is dit een voordelige Saturn Aura chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze methode moet je zelfs de Saturn Aura ECU niet te ontmantelen.

Lees een regelmatig vraag:

Door het Saturn Aura auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Saturn Aura!

Chiptuning Saturn Aura Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Saturn Auratuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Saturn Aura auto, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Saturn Aura. Hierbij pas je de Saturn Aura auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Saturn Aura haalt.

Stage 2 Saturn Aura chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Saturn Aura auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Saturn Aura chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen auto producenten wel, maar op een andere manier. Dit zit namelijk zo:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in verschillende modellen. De vermogens en prijs van deze modellen verschillen.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder Saturn Aura producent je Saturn Aura kunt chiptunen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de Saturn Aura fabrikant het maximale uit je auto Saturn Aura halen.

Ja, je auto Saturn Aura chippen zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Het Saturn Aura chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dat is alleen niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een manier van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Ontdek alle informatie over eco chip tuning Saturn Aura.

Op een slechte manier chippen is zeker erg slecht voor je auto. Door slechte apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw auto Saturn Aura kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel het land hebben we chiptuning vestigingen. Beneden is het mogelijk om al onze tuning vestigingen zien: We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Saturn Aura auto.

Daarom is je Saturn Aura al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Saturn Aura dus even kwijt.