chiptuning Saab 9-3: elke auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Ontdek wat chiptuning voor uw Saab 9-3 kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

Door het chippen van uw Saab  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Saab 9-3 is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

auto chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Saab 9-3 auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Saab 9-3 zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

Meer PK's

Geluid klinkt mooier uit uw auto

Aangenaam rijden​ met uw auto​

Verminderd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw Saab 9-3 op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Saab 9-3 chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Saab 9-3 auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Saab 9-3 engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Saab 9-3. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Saab 9-3 auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Saab 9-3 auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Speciale accu voeding gedurende het tunen

Eerst een goede back-up

De beste Saab 9-3tuning software in gebruik

Ontdek wat het chippen voor uw Saab 9-3 kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Saab 9-3 OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Saab 9-3 is de meest populaire vorm van tuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw Saab 9-3.

Hierdoor is dit een voordelige Saab 9-3 chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Saab 9-3 ECU uit elkaar te hoeven halen.

Bekijk een vaak vraag:

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Saab 9-3 Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Saab 9-3 auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Saab 9-3 chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Saab 9-3 fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Saab 9-3 is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Specialistische Saab 9-3 ECU software inzicht

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Saab 9-3 kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Saab 9-3 chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen de Saab 9-3 producenten ook. Het werkt namelijk zo:

Fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende modellen. De vermogens en prijs van deze modellen verschillen.
Omdat fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan produceren maken ze één motor voor alle auto modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder auto maker je Saab 9-3 kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter aantal pk uit je auto Saab 9-3 halen.

Zeker, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Het Saab 9-3 chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook hebben we een speciale vorm van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Lees alles over Saab 9-3 eco chiptuning voor brandstof besparen.

Verkeerde chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto Saab 9-3. Je kan je motor computer beschadigd raken door slechte apparatuur.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto Saab 9-3 ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Het chippen van je auto Saab 9-3 is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Echter is het controleren van deze millieu limieten erg lastig. De APK is ook niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning chiptuning vestigingen. Onze chiptuning vestigingen kun je hieronder bekijken: Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Saab 9-3 auto dus even kwijt.

WhatsApp WhatsApp met mij