Rolls Royce chiptuning

Sneller optrekken uit uw auto

Kies uw auto

Rolls Royce Wraith Rolls Royce Ghost Rolls Royce Dawn

Als uw auto hier niet tussen staat kunnen wij deze vaak alsnog chiptunen. Vul uw kenteken dan hier in en dan krijgt u een vrijblijvende offerte.

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Rolls Royce auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Rolls Royce auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Rolls Royce auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

auto chippen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Rolls Royce auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​

Meer PK's uit uw Rolls Royce

Geluid klinkt sportiever

Meer rijplezier ​

Minder brandstof gebruik van uw Rolls Royce

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one chippen Rolls Royce plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Rolls Royce een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw Rolls Royce worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Rolls Royce chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Rolls Royce auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Rolls Royce. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Rolls Royce auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Rolls Royce auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Rolls Royce auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Rolls Royce auto

Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Een kopie van de oude staat

Gebruik van goede tuning bestanden

Ontdek wat chiptuning voor u Rolls Royce auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Rolls Royce OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Rolls Royce is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Rolls Royce auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Rolls Royce auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Rolls Royce aanpassen. Zonder de Rolls Royce ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de blauwe tekst om ons antwoord te lezen “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak gemailt krijgen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Rolls Royce auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Rolls Royce chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Bij deze vorm van Rolls Royce tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Rolls Royce auto. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Rolls Royce. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Rolls Royce chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Rolls Royce laten chippen

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Rolls Royce kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Rolls Royce chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de Rolls Royce producenten ook. Dit werkt namelijk zo:

Fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende modellen. De vermogens en prijs van deze auto types verschillen.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Ze chiptunen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Rolls Royce fabrikant kan aanpassen en je Rolls Royce kunt chippen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de Rolls Royce fabrikant het maximale uit je auto halen.

Zeker, het auto chippen zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Het auto Rolls Royce chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Zolang je je rijstijl gelijk houd uiteraard.

Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Voor informatie over eco tuning Rolls Royce.

Amateuristische chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw Rolls Royce beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste files. Gemaakt door ervaren chiptuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. De APK is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning tuning vestigingen. Onze chiptuning locaties kun jij beneden bekijken

Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Rolls Royce auto, zonder dat hierbij veranderingen Rolls Roycebaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Rolls Royce auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Rolls Royce en bent u uw Rolls Royce dus even kwijt.