chiptuning Rolls Royce Wraith: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft chiptuning Rolls Royce Wraith?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Rolls Royce chip tuning.

Door het chippen van uw auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Sportiever karakter uit uw Rolls Royce

Mooier geluid uit uw auto

Meer rijplezier uit uw auto​

Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chiptuningRolls Royce Wraith?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Rolls Royce Wraith om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Rolls Royce Wraith chiptuning engineer onderworpen. Deze Rolls Royce Wraith ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Rolls Royce Wraith, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Rolls Royce Wraith een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Rolls Royce Wraith nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Rolls Royce Wraith auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Rolls Royce Wraith chiptunen

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Speciale accu voeding gedurende het tunen

Eerst een goede back-up

De beste Rolls Royce Wraithchiptuning bestanden in gebruik

Ontdek wat het chippen voor uw Rolls Royce Wraith auto kan doen:

Methodes voor Rolls Royce Wraith motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Rolls Royce Wraith OBD chiptuning

OBD chiptuning Rolls Royce Wraith is een populaire manier om je Rolls Royce Wraith te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Rolls Royce Wraith. Via deze manier moet je zelfs de Rolls Royce Wraith ECU niet te ontmantelen.

Klik op de blauwe tekst voor ons antwoord op tuning goed of slecht? is een vraag die we regelmatig gemailt krijgen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Rolls Royce Wraith er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Rolls Royce Wraith chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze methode van Rolls Royce Wraith tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Rolls Royce Wraith. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Rolls Royce Wraith haalt.

Stage 2 Rolls Royce Wraith chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Rolls Royce Wraith auto.

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Gespecialiseerde notie over ECU's

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Rolls Royce Wraith.

Zo doen wij buiten chiptuning Rolls Royce Wraith ook diverse andere software modificaties voor Rolls Royce Wraith als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen fabrikanten wel, maar met een ander doel. Dit zit namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in meerdere typen. De vermogens en prijs van deze types verschillen.
Omdat fabrikanten niet voor elk type een nieuwe motor kan produceren maken ze één motor voor alle modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto maker je auto kunt chiptunen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de Rolls Royce Wraith producent het maximale uit je auto Rolls Royce Wraith halen.

Ja, doordat je bij het chippen van je auto Rolls Royce Wraith zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je Rolls Royce Wraith! Dit is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een manier van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Zie hier alle info over Rolls Royce Wraith eco tuning klik hier.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker slecht voor je auto Rolls Royce Wraith. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw auto kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel Nederland hebben we chiptuning locaties. Beneden ziet u een overzicht van de Mijn Chiptuning locaties Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een tuning bedrijf in de omgeving van deze locaties helpen we je graag verder.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Rolls Royce Wraith auto, zonder dat hierbij aanpassingen Rolls Royce Wraithbaar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.