chiptuning Rolls Royce Ghost: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Ontdek wat chiptuning voor uw Rolls Royce Ghost kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Rolls Royce Ghost heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u opRolls Royce Ghosten dat uw Rolls Royce Ghost veel lekkerder gaat door chiptuning. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen Rolls Royce Ghost chiptuning:​​

Sportiever karakter uit uw auto

Beter geluid uit uw Rolls Royce

Aangenaam rijden​​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, chippen van een Rolls Royce Ghost?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Rolls Royce Ghost auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Rolls Royce Ghost engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Rolls Royce Ghost engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Rolls Royce Ghost dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Rolls Royce Ghost chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Rolls Royce Ghost.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

We back-uppen uw software eerst

Gebruik van beste tuning software

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Rolls Royce Ghost kan worden!

Verschillende vormen Rolls Royce Ghost motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Rolls Royce Ghost OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Rolls Royce Ghost is de meest populaire vorm van tuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Rolls Royce Ghost auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Rolls Royce Ghost auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Rolls Royce Ghost ECU uit elkaar te hoeven halen.

Bekijk een veelgestelde vraag:

Door het Rolls Royce Ghost auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Rolls Royce Ghost

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Rolls Royce Ghost chiptuning genoemd. Je Rolls Royce Ghost auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Rolls Royce Ghost auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Ontdek wat chip tuning voor u Rolls Royce Ghost auto kan doen:

Diepgaande kennis over Rolls Royce Ghost ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Rolls Royce Ghost auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Rolls Royce Ghost remappen hun auto’s wel. Dit werkt namelijk zo:

Een fabrikant levert hun auto’s in verschillende modellen. De vermogens en prijs van de types verschillen.
Fabrikanten maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze typen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder Rolls Royce Ghost fabrikant je auto kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter aantal pk uit je auto Rolls Royce Ghost halen.

Ja, het auto Rolls Royce Ghost chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een manier van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Ontdek alle info over eco chip tuning Rolls Royce Ghost.

Op een slechte manier chippen is zeker slecht voor je auto Rolls Royce Ghost. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto chippen legaal. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu grenzen erg lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Wij hebben meerdere vestigingen gevestigd door Nederland. Hier beneden kunt u al onze Mijn Chiptuning locaties zien: We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een auto chiptuning bedrijf in de buurt van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Rolls Royce Ghost zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Rolls Royce Ghost doen.

WhatsApp WhatsApp met mij