chiptuning Rolls Royce Dawn: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de ecu van uw Rolls Royce Dawn is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Rolls Royce auto ecu tuning.

Door het tunen van uw Rolls Royce  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u opRolls Royce Dawnen dat uw Rolls Royce Dawn veel lekkerder gaat door chiptuning. Je Rolls Royce Dawn auto zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Rolls Royce Dawn auto:​​

Sportiever karakter uit uw auto

Geluid klinkt harder

Meer plezier uit uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuningRolls Royce Dawn?​

Bij stage one tunen Rolls Royce Dawn plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Rolls Royce Dawn aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Rolls Royce Dawn engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Rolls Royce Dawn past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Rolls Royce Dawn. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Rolls Royce Dawn een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Rolls Royce Dawn nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Rolls Royce Dawn chiptunen

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Een kopie van de oude staat

Exclusief gebruik van goede Rolls Royce Dawn chiptuning bestanden

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Methodes voor Rolls Royce Dawn motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Rolls Royce Dawn OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Rolls Royce Dawn chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Rolls Royce Dawn chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Klik op de link om ons antwoord te lezen tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak gesteld krijgen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je Rolls Royce Dawn auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Rolls Royce Dawn chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Rolls Royce Dawn auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Rolls Royce Dawn chiptuning. Je Rolls Royce Dawn auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Rolls Royce Dawn chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Rolls Royce Dawn kan doen:

Gespecialiseerde kennis over Rolls Royce Dawn ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast Rolls Royce Dawn chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Rolls Royce Dawn auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen auto producenten wel, maar met een ander doel. Dit is hoe het werkt:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in verschillende modellen. Deze types hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn natuurlijk hoger in prijs.
Omdat auto producenten niet voor elk model een nieuwe motor kan maken maken ze een enkele motor voor alle auto types.

Ze remappen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto fabrikant je Rolls Royce Dawn kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de Rolls Royce Dawn producent het maximale uit je auto halen.

Ja, doordat je bij het Rolls Royce Dawn chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Mits je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Eco tuning is een manier van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Ontdek alle info over Rolls Royce Dawn eco chip tuning klik hier.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto. Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning software. Ontwikkeld door ervaren chiptuners op een testbank.

Het chippen van je Rolls Royce Dawn is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu limieten erg lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Mijn Chiptuning beschikt over meerdere chiptuning locaties gevestigd door nederland. Hieronder is het mogelijk om al de Mijn Chiptuning vestigingen vinden: Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een motor tuning bedrijf in de omgeving van deze steden zijn we je graag van dienst.

auto tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Rolls Royce Dawnbaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.