chiptuning Renault Wind op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de ecu van uw Renault Wind is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het motor tunen van uw auto is de beste optie om uw Renault Wind een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Renault Wind auto gaat u opRenault Winden dat uw auto veel soepelder rijdt door chiptuning. Je Renault Wind zal rapper optrekken en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De voordelen Renault Wind auto chiptuning:​​

Meer vermogen

Geluid klinkt beter

Aangenaam rijden​ met uw Renault Wind​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Renault Wind auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Renault Wind chiptuning engineer onderworpen. Deze Renault Wind engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Renault Wind auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Renault Wind auto

Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Eerst een goede back-up

Gebruik van de beste Renault Wind chiptuning files

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Renault Wind kan worden!

Methodes voor Renault Wind motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Renault Wind OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gekende manier voor het Renault Wind chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Renault Wind zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Renault Wind door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Klik op de blauwe tekst om ons antwoord te lezen “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak gemailt krijgen. Als je op de blauwe links klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Renault Wind chiptuning

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Renault Windtuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Renault Wind chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Renault Wind is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Ontdek wat auto chip tuning voor uw auto kan doen:

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Renault Wind auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Renault Wind chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen de Renault Wind producenten ook. Het werkt namelijk zo:

Een fabrikant levert hun auto’s in meerdere modellen. De vermogens en prijs van de auto types verschillen.
Fabrikanten maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze types.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder Renault Wind fabrikant je auto kunt chippen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de Renault Wind fabrikant het maximale uit je auto halen.

Ja, chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Mits je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Ook doen we een speciale vorm van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Voor meer informatie over Renault Wind eco tuning klik hier.

Slechte chiptuning kan zeker slecht zijn voor je Renault Wind. Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding een aantal componenten in uw Renault Wind kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu kaders erg moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Wij hebben verschillende tuning locaties gevestigd door Nederland. Hieronder ziet u een lijst van onze tuning vestigingenEr zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Als u dus zoekend bent naar een remapping bedrijf in de buurt van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

chip tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Renault Wind, zonder dat hierbij veranderingen Renault Windbaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Renault Wind.

De situatie is anders bij stage 2. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.

WhatsApp WhatsApp met mij