chiptuning Renault Vel Satis: elke Renault Vel Satis krijgt een klantgerichte en individuele service

Wat voor voordelen heeft tuning Renault Vel Satis?

De ecu van uw Renault Vel Satis is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het motor tunen van uw auto is de beste optie om uw Renault Vel Satis een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Renault Vel Satis auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Renault Vel Satis is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Doordat hij sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

Meer performance uit uw Renault

Mooier geluid uit uw auto

Aangenaam rijden​ met uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Renault Vel Satis een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Renault Vel Satis chiptuning engineer onderworpen. Deze Renault Vel Satis engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Renault Vel Satis. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Renault Vel Satis auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Renault Vel Satis auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Renault Vel Satis auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Een back-up van de oude staat

De beste Renault Vel Satischiptuning files in gebruik

Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Renault Vel Satis motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Renault Vel Satis OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Vel Satis is de meest populaire methode van chiptuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Renault Vel Satis.

Daardoor is dit een goedkope Renault Vel Satis chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Renault Vel Satis auto. Via deze methode moet je zelfs de Renault Vel Satis ECU niet te ontmantelen.

Klik op de blauwe tekst om ons antwoord te lezen “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig gemailt krijgen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Renault Vel Satis met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Renault Vel Satis

Met deze term weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Renault Vel Satis plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Renault Vel Satis auto, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Renault Vel Satis chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Renault Vel Satis chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Gespecialiseerde kennis over Renault Vel Satis ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen auto fabrikanten wel, maar met een ander doel. Dit zit namelijk zo:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in meerdere types. De modellen verschillen in zowel aantal pk als kosten.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze software ook zonder de Renault Vel Satis producent kan veranderen en je Renault Vel Satis kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter aantal pk uit je auto halen.

Zeker, het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je Renault Vel Satis! Zolang je je rijstijl gelijk houd uiteraard.

Ook doen we een speciale vorm van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Ontdek alles over Renault Vel Satis eco chiptuning klik hier.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker erg slecht voor je Renault Vel Satis. Door slechte apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw auto beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning files. Ontwikkeld door ervaren chiptuners op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto Renault Vel Satis chippen legaal. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu kaders erg moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning vestigingen. De tuning vestigingen kun jij hier beneden bekijken:Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Als u dus zoekend bent naar een motor tuning bedrijf in de omgeving van deze plaatsen helpen we je graag verder.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Renault Vel Satis chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Renault Vel Satis auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Renault Vel Satis auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.

WhatsApp WhatsApp met mij