chiptuning Renault Modus: elke Renault Modus auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de Renault Modus ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Renault Modus een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Renault auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Renault Modus auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Renault Modus auto gaat u opRenault Modusen dat uw Renault Modus auto veel lekkerder gaat door chiptuning. Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

Sportiever karakter

Geluid klinkt harder uit uw auto

Comfortabeler rijden​ met uw Renault Modus​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuningRenault Modus?​

Voor stage één chippen Renault Modus plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Renault Modus auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Renault Modus chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Renault Modus hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Renault Modus auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Renault Modus auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Renault Modus chiptunen

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Goede accu voeding gedurende het chippen

We kopiëren uw software eerst

Gebruik van goede tuning bestanden

Ontdek wat chiptuning voor u Renault Modus kan doen:

Verschillende vormen Renault Modus motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Renault Modus OBD chiptuning

OBD chiptuning Renault Modus is een populaire methode om je Renault Modus te tunen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw Renault Modus.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Renault Modus auto aanpassen. Zonder de Renault Modus ECU uit elkaar te hoeven halen.

Lees een regelmatig vraag:

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Renault Modus er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Renault Modus

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Renault Modus auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Renault Modus auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Renault Modus chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Renault Modus auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Specialistische ECU software inzicht

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Renault Modus kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Renault Modus chiptuning.

Zo doen wij buiten Renault Modus chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Renault Modus auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de Renault Modus fabrikanten ook. Het werkt namelijk zo:

Auto producenten leveren auto’s in verschillende modellen. Deze types hebben verschillende vermogens deze zijn uiteraard hoger in prijs.
Omdat auto producenten niet voor elk type een nieuwe motor kan maken maken ze één motor voor alle auto types.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto fabrikant kan veranderen en je auto kunt chippen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je Renault Modus halen.

Ja, doordat je bij het auto Renault Modus chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Dit is echter niet van toepassing als je na het chippen van je Renault Modus je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Ook doen we een speciale methode van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Voor meer info over Renault Modus eco tuning klik hier.

Verkeerde chiptuning kan zeker slecht zijn voor je Renault Modus. Door slechte apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw auto kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste files. Ontwikkeld door ervaren chiptuners op een testbank.

Het chiptunen van je auto Renault Modus is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder lastig. De APK is ook niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Wij hebben verschillende vestigingen gevestigd door nederland. Hier beneden ziet u een overzicht van onze tuning vestigingenWe zitten ook in de buurt van: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Dus als u op één van deze plaatsen woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

chip tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 Renault Modus chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Renault Modus auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Renault Modus auto dus even kwijt.

WhatsApp WhatsApp met mij