chiptuning Renault Megane: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft chiptuning Renault Megane?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Renault Megane een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Renault auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

auto chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Renault Megane auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat hij vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Renault Megane chiptuning:​​

Meer vermogen uit uw auto

Harder geluid uit uw Renault

Comfortabeler rijden​ met uw Renault Megane​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Renault Megane?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Renault Megane ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Renault Megane auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Renault Megane engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Renault Megane past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Renault Megane. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Renault Megane auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Na het Renault Megane chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Renault Megane auto.

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens tijdens het chippen

Een back-up van de oude staat

Exclusief gebruik van goede Renault Megane chiptuning files

Ontdek wat het chippen voor u Renault Megane kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Renault Megane OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Megane is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Renault Megane.

Daardoor is dit een voordelige Renault Megane chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Renault Megane. Via deze manier hoef je zelfs de Renault Megane ECU niet te ontmantelen.

Bekijk een regelmatig vraag:

Kort gezegd betekent chiptuning een Renault Megane auto met meer kracht, zonder dat je Renault Megane auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Renault Megane Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Renault Meganetuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Renault Megane auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Renault Megane chiptuning genoemd. Je Renault Megane wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Renault Megane wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Renault Megane wordt!

Gespecialiseerde notie over Renault Megane ECU's

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen de Renault Megane producenten ook. Het zit namelijk zo:

Een fabrikant levert hun auto’s in verschillende types. Deze types hebben verschillende vermogens deze zijn natuurlijk duurder.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Ze chippen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder Renault Megane fabrikant je auto Renault Megane kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter aantal pk uit je Renault Megane halen.

Zeker, het auto chippen zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Ook hebben we een speciale vorm van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Ontdek alles over eco chip tuning Renault Megane.

Op een slechte manier chiptunen is zeker slecht voor je auto Renault Megane. Je kan je ECU (de computer van je auto) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw auto kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn in een lab.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto chippen legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder lastig. Ook de APK is niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Wij hebben verschillende tuning locaties gevestigd door Nederland. De vestigingen kun je beneden vinden We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een tuning bedrijf in de omgeving van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.