chiptuning Renault Maxity: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Ontdek wat chiptuning voor uw Renault Maxity auto kan doen:

De standaard software in de Renault Maxity ecu van uw Renault Maxity auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Renault ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Renault Maxity kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Renault Maxity is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u Renault Maxityen dat uw Renault Maxity auto veel soepelder rijdt door chiptuning. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Meer koppel uit uw Renault

Harder geluid uit uw Renault

Meer rijplezier uit uw Renault Maxity​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 chippen Renault Maxity plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Renault Maxity worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Renault Maxity engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Renault Maxity auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Renault Maxity.

De chiptuning Renault Maxity engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Renault Maxity auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Renault Maxity auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Renault Maxity auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Renault Maxity chiptunen

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Renault Maxity

Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

We kopiëren uw software eerst

Gebruik van goede chiptuning files

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Renault Maxity motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Renault Maxity OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Maxity is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Renault Maxity auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Renault Maxity chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Renault Maxity auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Renault Maxity ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de link voor ons antwoord op “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig gemailt krijgen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Renault Maxity auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de Renault Maxity!

Stage 2 Renault Maxity chiptuning

Met deze term weet je al alles. Bij deze vorm van Renault Maxity tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Renault Maxity. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Renault Maxity auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Renault Maxity. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Renault Maxity auto haalt.

Stage 2 chiptuning Renault Maxity is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Renault Maxity.

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Gespecialiseerde know-how over ECU's

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Renault Maxity.

Zo doen wij naast Renault Maxity chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Dit doen auto producenten wel, maar met een ander doel. Het werkt namelijk zo:

Fabrikanten leveren auto’s in verschillende typen. De vermogens en prijs van deze auto types verschillen.
Fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze software ook zonder de Renault Maxity fabrikant kan aanpassen en je auto Renault Maxity kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter vermogen uit je auto halen.

Zeker, doordat je bij het chippen van je auto Renault Maxity zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto Renault Maxity! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Ook doen we een speciale methode van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Voor info over eco chip tuning Renault Maxity.

Op een slechte manier chiptunen is zeker slecht voor je auto. Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je Renault Maxity ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Het chiptunen van je auto Renault Maxity is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te controleren. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Mijn Chiptuning beschikt over meerdere tuning locaties gevestigd door heel Nederland. Onze tuning locaties kun je hier beneden vinden: Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een auto chiptuning bedrijf in de omgeving van deze steden helpen we je graag verder.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Renault Maxity, zonder dat hierbij aanpassingen Renault Maxitybaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Renault Maxity auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Renault Maxity auto doen.