chiptuning Renault Kangoo: elke Renault Kangoo krijgt een klantgerichte en individuele service

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Renault Kangoo vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Renault Kangoo kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

chip tuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Renault Kangoo zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

Meer vermogen uit uw Renault

Sportiever geluid uit uw auto

Meer plezier ​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Renault Kangoo

Hoe gaat dat precies, remappen van een Renault Kangoo?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Renault Kangoo auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Renault Kangoo chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Renault Kangoo hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Renault Kangoo auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Renault Kangoo. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Renault Kangoo auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Renault Kangoo auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Renault Kangoo auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Goede accu voeding gedurende het tunen

We kopiëren uw software eerst

Exclusief gebruik van de beste Renault Kangoo chiptuning files

Ontdek wat chiptuning voor u Renault Kangoo auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Renault Kangoo OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gekende manier voor het Renault Kangoo chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Renault Kangoo auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Renault Kangoo chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Renault Kangoo door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Klik op de vraag om ons antwoord te lezen “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig gesteld krijgen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je Renault Kangoo ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Renault Kangoo Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Renault Kangoo auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Renault Kangoo auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Renault Kangoo genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Renault Kangoo auto haalt.

Deze vorm van Renault Kangoo chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Renault Kangoo auto kan worden!

Gespecialiseerde know-how over ECU's

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Dit doen auto producenten wel, maar op een andere manier. Dit zit namelijk zo:

Een producent levert hun auto’s in verschillende types. De vermogens en prijs van de auto types verschillen.
Auto fabrikanten maken om kosten en tijd te besparen één motor voor al deze typen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto fabrikant kan aanpassen en je Renault Kangoo kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de Renault Kangoo fabrikant het maximale uit je auto Renault Kangoo halen.

Zeker, doordat je bij het Renault Kangoo chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Zolang je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Eco tuning is een manier van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Lees alle informatie over Renault Kangoo eco tuning voor brandstof besparen.

Slechte chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Renault Kangoo. Je kan je ECU (de computer van je auto Renault Kangoo) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw auto beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste software. Geschreven door ervaren tuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Mijn Chiptuning heeft verschillende vestigingen gevestigd door Nederland. Onze tuning locaties kun jij hieronder bekijken Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een auto chiptuning bedrijf in de omgeving van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Renault Kangoo auto en bent u uw Renault Kangoo dus even kwijt.