chiptuning Porsche Panamera Sport Turismo op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Porsche Panamera Sport Turismo is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Porsche Panamera Sport Turismo auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Porsche Panamera Sport Turismo meer performance heeft gekregen.

De voordelen Porsche Panamera Sport Turismo chiptuning:​​

Meer koppel uit uw Porsche

Harder geluid uit uw Porsche

Meer plezier uit uw Porsche Panamera Sport Turismo​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chippen Porsche Panamera Sport Turismo plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Porsche Panamera Sport Turismo chiptuning engineer onderworpen. Deze Porsche Panamera Sport Turismo ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Porsche Panamera Sport Turismo. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Porsche Panamera Sport Turismo. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Porsche Panamera Sport Turismo waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Porsche Panamera Sport Turismo auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Porsche Panamera Sport Turismo chiptunen

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Speciale accu voeding gedurende het chippen

We back-uppen uw software eerst

Gebruik van de beste Porsche Panamera Sport Turismo tuning files

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Porsche Panamera Sport Turismo motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Porsche Panamera Sport Turismo OBD chiptuning

OBD chiptuning Porsche Panamera Sport Turismo is een geliefde manier om je Porsche Panamera Sport Turismo te tunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Porsche Panamera Sport Turismo.

Hierdoor is dit een goedkope Porsche Panamera Sport Turismo chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Bekijk een regelmatig vraag:

Door het Porsche Panamera Sport Turismo auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de Porsche Panamera Sport Turismo auto!

Porsche Panamera Sport Turismo chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Porsche Panamera Sport Turismo plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Porsche Panamera Sport Turismo. Hierbij pas je de Porsche Panamera Sport Turismo fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Porsche Panamera Sport Turismo haalt.

Deze vorm van Porsche Panamera Sport Turismo chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Specialistische Porsche Panamera Sport Turismo ECU software notie

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Porsche Panamera Sport Turismo auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Porsche Panamera Sport Turismo.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten remappen hun auto’s wel. Dit is hoe het zit:

Een auto maker levert hun auto’s in verschillende modellen. De vermogens en prijs van de types verschillen.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Ze chippen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Porsche Panamera Sport Turismo producent kan veranderen en je Porsche Panamera Sport Turismo kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter vermogen uit je auto Porsche Panamera Sport Turismo halen.

Ja, doordat je bij het chippen van je Porsche Panamera Sport Turismo zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dat is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook hebben we een speciale methode van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Lees alle info over eco chiptuning Porsche Panamera Sport Turismo.

Op een slechte manier chippen is zeker slecht voor je auto Porsche Panamera Sport Turismo. Door slechte apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto Porsche Panamera Sport Turismo ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste software. Gemaakt door ervaren tuners op een dyno.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder lastig. De APK is ook niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning chiptuning locaties. Beneden kunt u al onze tuning vestigingen bekijken: Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een remapping bedrijf in de buurt van deze locaties zijn we je graag van dienst.

auto chip tunenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 Porsche Panamera Sport Turismo chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Porsche Panamera Sport Turismo auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Porsche Panamera Sport Turismo auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Porsche Panamera Sport Turismo doen.