chiptuning op maat

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de ecu van uw Porsche Cayman is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Porsche Cayman auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Porsche Cayman auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Porsche Cayman auto zult u opPorsche Caymanen dat uw Porsche Cayman auto veel lekkerder gaat door chiptuning. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Meer performance

Sportiever geluid uit uw Porsche

Meer plezier ​

Minder brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Porsche Cayman chiptuning engineer onderworpen. Deze Porsche Cayman ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Porsche Cayman engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Porsche Cayman auto is uitgebreid getest op eendyno.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Porsche Cayman auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je Porsche Cayman auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Porsche Cayman chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Porsche Cayman auto.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Goede accu voeding gedurende het tunen

Een back-up van de oude staat

Exclusief gebruik van de beste Porsche Cayman chiptuning files

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Porsche Cayman motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Porsche Cayman OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Porsche Cayman is een veelvoorkomende methode om je auto te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Porsche Cayman.

Daardoor is dit een goedkope Porsche Cayman chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Klik op de vraag om ons antwoord te lezen “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig ontvangen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Porsche Cayman chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Porsche Cayman er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Porsche Cayman behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Porsche Cayman. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Gespecialiseerde notie over ECU's

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Porsche Cayman.

Zo doen wij buiten chiptuning Porsche Cayman ook diverse andere software aanpassingen voor Porsche Cayman als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Porsche Cayman chippen hun auto’s wel. Dit is hoe het werkt:

Auto makers leveren auto’s in meerdere typen. Deze types hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn natuurlijk hoger in prijs.
Auto fabrikanten maken om kosten en tijd te besparen één motor voor al deze types.

Ze remappen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder Porsche Cayman producent je auto Porsche Cayman kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter vermogen uit je auto Porsche Cayman halen.

Ja, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chippen van je auto Porsche Cayman je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook doen we een speciale manier van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Voor meer uitleg over Porsche Cayman eco chip tuning voor brandstof besparen.

Amateuristische chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Porsche Cayman. Door slechte apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto Porsche Cayman) beschadigd raken.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw auto beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel het land hebben we chiptuning vestigingen. Hier beneden is het mogelijk om al onze vestigingen zien: We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een tuning bedrijf in de omgeving van deze plaatsen helpen we je graag verder.

auto laten chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.

WhatsApp WhatsApp met mij