chiptuning op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw Porsche Cayenne kan doen:

De ecu van uw Porsche Cayenne is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Porsche Cayenne auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Porsche auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning. Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Porsche Cayenne auto:​​

Meer PK's uit uw Porsche

Beter geluid uit uw Porsche

Meer plezier ​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning Porsche Cayenne plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw Porsche Cayenne auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de software van uw Porsche Cayenne aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Porsche Cayenne, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Porsche Cayenne auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Porsche Cayenne in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Porsche Cayenne chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Porsche Cayenne.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Porsche Cayenne auto

Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Een kopie van de oude staat

Gebruik van beste tuning files

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Porsche Cayenne motor tuning:

Voor het Porsche Cayenne motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Porsche Cayenne OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Porsche Cayenne is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Porsche Cayenne auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Porsche Cayenne chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Porsche Cayenne auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Antwoord op een vaak vraag:

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Porsche Cayenne Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Porsche Cayenne tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Porsche Cayenne. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Porsche Cayenne chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Porsche Cayenne wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Porsche Cayenne auto kan doen:

Gespecialiseerde notie over Porsche Cayenne ECU's

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Porsche Cayenne autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Porsche Cayenne chippen hun auto’s wel. Dit is hoe het werkt:

Een auto maker levert hun auto’s in verschillende types. Deze auto modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn natuurlijk hoger in prijs.
Auto producenten maken om kosten en tijd te besparen één motor voor al deze types.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder Porsche Cayenne producent je auto kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter aantal pk uit je Porsche Cayenne halen.

Ja, het chippen van je auto zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Mits je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Ook doen we een speciale methode van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Voor informatie over Porsche Cayenne eco chiptuning voor brandstof besparen.

Foute chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je Porsche Cayenne. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning files. Geschreven door ervaren chiptuners op een testbank.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu kaders erg lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Mijn Chiptuning beschikt over meerdere locaties gevestigd door nederland. Hier beneden kunt u al onze chiptuning locaties bekijken: Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een auto chiptuning bedrijf in de buurt van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

auto laten chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Porsche Cayenne auto, zonder dat hierbij aanpassingen Porsche Cayennebaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Porsche Cayenne auto en bent u uw auto dus even kwijt.