chiptuning Porsche Cayenne Coupé op maat

Wat voor voordelen heeft chiptuning Porsche Cayenne Coupé?

De standaard software in de ecu van uw Porsche Cayenne Coupé is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw Porsche Cayenne Coupé auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Porsche Cayenne Coupé door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Porsche Cayenne Coupé zult u opPorsche Cayenne Coupéen dat uw Porsche Cayenne Coupé auto veel soepelder rijdt door chiptuning. Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Porsche Cayenne Coupé:​​

Meer PK's

Beter geluid uit uw Porsche

Meer plezier uit uw auto​

Verlaagd brandstof gebruik van uw Porsche Cayenne Coupé

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één chiptuning Porsche Cayenne Coupé plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Porsche Cayenne Coupé een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw Porsche Cayenne Coupé worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Porsche Cayenne Coupé chiptuning engineer onderworpen. Deze Porsche Cayenne Coupé engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Porsche Cayenne Coupé waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Porsche Cayenne Coupé.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Na het Porsche Cayenne Coupé chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

We kopiëren uw software eerst

Goede Porsche Cayenne Coupéchiptuning software in gebruik

Ontdek wat chiptuning voor uw Porsche Cayenne Coupé kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Porsche Cayenne Coupé OBD chiptuning

OBD tuning Porsche Cayenne Coupé is een populaire methode om je Porsche Cayenne Coupé te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Porsche Cayenne Coupé auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Porsche Cayenne Coupé auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Porsche Cayenne Coupé auto aanpassen. Via deze methode moet je zelfs de Porsche Cayenne Coupé ECU niet te ontmantelen.

Klik op de link voor ons antwoord op “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak gesteld krijgen. Als je op de blauwe links klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Porsche Cayenne Coupé auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 Porsche Cayenne Coupé chiptuning

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Porsche Cayenne Coupétuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Porsche Cayenne Coupé chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Porsche Cayenne Coupé is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Porsche Cayenne Coupé auto.

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Porsche Cayenne Coupé kan doen:

Specialistische ECU programmatuur kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Porsche Cayenne Coupé ook verscheidene andere software aanpassingen voor Porsche Cayenne Coupé als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chippen hun auto’s wel. Dit is hoe het zit:

Een auto maker levert hun auto’s in een aantal types. De vermogens en prijs van deze auto types verschillen.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de Porsche Cayenne Coupé producent kan veranderen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter aantal pk uit je auto Porsche Cayenne Coupé halen.

Zeker, het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je Porsche Cayenne Coupé! Dit is echter niet van toepassing als je na het chippen van je auto Porsche Cayenne Coupé je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook doen we een speciale methode van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Lees alles over Porsche Cayenne Coupé eco tuning voor brandstof besparen.

Amateuristische chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto. Door verkeerde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste files. Ontwikkeld door ervaren tuners op een dyno.

Het chippen van je auto Porsche Cayenne Coupé is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg lastig. De APK is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Mijn Chiptuning heeft meerdere chiptuning locaties gevestigd door Nederland. Beneden kunt u al onze vestigingen vinden: Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een tuning bedrijf in de omgeving van deze plaatsen helpen we je graag verder.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.