chiptuning Porsche Boxster: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Porsche Boxster chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Porsche Boxster auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Porsche Boxster heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning. Je auto zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

Sneller optrekken

Mooier geluid

Meer rijplezier ​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Porsche Boxster

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw Porsche Boxster auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Porsche Boxster chiptuning engineer onderworpen. Deze Porsche Boxster ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Porsche Boxster auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Porsche Boxster. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Porsche Boxster is uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Porsche Boxster voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je Porsche Boxster auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Porsche Boxster chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Porsche Boxster auto.

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Speciale accu voeding gedurende het tunen

We back-uppen uw software eerst

Gebruik van goede Porsche Boxster chiptuning bestanden

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Porsche Boxster motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Porsche Boxster OBD chiptuning

OBD tuning op maat Porsche Boxster is een geliefde methode om je Porsche Boxster auto te chiptunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Porsche Boxster.

Hierdoor is dit een voordelige Porsche Boxster chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Porsche Boxster door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Lees een veelgestelde vraag:

Door het Porsche Boxster auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de Porsche Boxster auto!

Stage 2 chiptuning Porsche Boxster

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Porsche Boxster plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Porsche Boxster auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Porsche Boxster. Hierbij pas je de Porsche Boxster fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Porsche Boxster haalt.

Stage 2 Porsche Boxster chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Porsche Boxster auto kan worden!

Specialistische Porsche Boxster ECU software kennis

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Porsche Boxster auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Porsche Boxster chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Porsche Boxstersoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chiptunen hun auto’s wel. Dit is hoe het zit:

Auto fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende modellen. De auto modellen verschillen in zowel vermogen als prijs.
Omdat auto makers niet voor elk model een nieuwe motor kan produceren maken ze een enkele motor voor alle auto modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze software ook zonder de Porsche Boxster producent kan aanpassen en je auto Porsche Boxster kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter aantal pk uit je Porsche Boxster halen.

Zeker, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je Porsche Boxster! Dat is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een manier van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Bekijk alles over Porsche Boxster eco chiptuning klik hier.

Amateuristische chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste files. Ontwikkeld door ervaren tuners op een dyno.

Het chippen van je auto Porsche Boxster is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning chiptuning locaties. De chiptuning vestigingen kun je hier beneden vinden: Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een auto chiptuning bedrijf in de omgeving van deze steden zijn we je graag van dienst.

auto laten chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 Porsche Boxster chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Porsche Boxster auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Porsche Boxster doen.