chiptuning: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Pontiac Solstice auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Pontiac Solstice vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Pontiac auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Pontiac Solstice kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

auto laten chippen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Pontiac Solstice auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Pontiac Solstice auto zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

Meer koppel

Geluid klinkt harder uit uw auto

Meer plezier ​

Minder brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Bij stage one chippen Pontiac Solstice plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw Pontiac Solstice worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Pontiac Solstice chiptuning engineer onderworpen. Deze Pontiac Solstice ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Pontiac Solstice auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Pontiac Solstice. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Pontiac Solstice. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety beloven. Zonder uw Pontiac Solstice auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Pontiac Solstice auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Pontiac Solstice chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Pontiac Solstice auto.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Speciale accu voeding gedurende het chippen

Eerst een goede back-up

Gebruik van goede chiptuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Pontiac Solstice OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Pontiac Solstice chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Pontiac Solstice.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Lees een vraag die we vaak ontvangen:

Je Pontiac Solstice ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Pontiac Solstice chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Pontiac Solstice plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Pontiac Solstice. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Pontiac Solstice auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Ontdek wat auto tuning voor uw Pontiac Solstice kan doen:

Specialistische Pontiac Solstice ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Pontiac Solstice ook diverse andere software aanpassingen voor Pontiac Solstice als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Pontiac Solstice chiptunen hun auto’s wel. Dit is hoe het zit:

Auto producenten leveren auto’s in een aantal verschillende typen. De auto types verschillen in zowel vermogen als kosten.
Omdat fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan maken maken ze een enkele motor voor alle modellen.

Ze chiptunen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder Pontiac Solstice fabrikant je Pontiac Solstice kunt remappen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Ja, chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Mits je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Ook doen we een speciale vorm van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Meer uitleg over Pontiac Solstice eco chiptuning voor brandstof besparen.

Amateuristische chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn in een lab.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu grenzen erg lastig. Ook de APK is niet in staat om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel het land hebben we tuning vestigingen. Hier beneden kunt u al de tuning vestigingen bekijken: Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een remapping bedrijf in de buurt van deze steden helpen we je graag verder.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Pontiac Solstice.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.