chiptuning Pontiac GTO: elke auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Ontdek wat chiptuning voor uw Pontiac GTO auto kan doen:

De ecu software van uw Pontiac GTO is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het laten chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw Pontiac GTO een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Pontiac auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Je Pontiac GTO zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

De voordelen Pontiac GTO auto chiptuning:​​

Sneller optrekken uit uw auto

Beter geluid uit uw Pontiac

Comfortabeler rijden​​

Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chippenPontiac GTO?​

Voor stage one chiptuning Pontiac GTO plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Pontiac GTO auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de software van uw Pontiac GTO aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Pontiac GTO auto

Speciale accu voeding gedurende het chippen

Een back-up van de oude staat

Exclusief gebruik van de beste Pontiac GTO tuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Pontiac GTO motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Pontiac GTO OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Pontiac GTO chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Pontiac GTO auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Pontiac GTO auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Pontiac GTO auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Klik op de vraag voor ons antwoord op tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak ontvangen. Als je op de blauwe links klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je Pontiac GTO ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Pontiac GTO chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Bij deze methode van Pontiac GTOtuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Pontiac GTO. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Pontiac GTO behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Pontiac GTO chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Pontiac GTO is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Gespecialiseerde know-how over ECU's

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Pontiac GTO auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Pontiac GTO remappen hun auto’s wel. Dit is hoe het werkt:

Auto producenten leveren auto’s in verschillende modellen. Deze modellen hebben verschillende vermogens deze zijn uiteraard hoger in prijs.
Omdat fabrikanten niet voor elk type een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze een enkele motor voor alle auto modellen.

Ze chiptunen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder auto fabrikant je auto Pontiac GTO kunt chippen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je Pontiac GTO halen.

Zeker, je auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je Pontiac GTO! Dat is alleen niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een manier van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Voor informatie over Pontiac GTO eco chip tuning voor brandstof besparen.

Foute chiptuning kan zeker slecht zijn voor je Pontiac GTO. Je kan je ECU (de computer van je auto Pontiac GTO) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw auto kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu kaders erg lastig. De APK is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning locaties. Beneden ziet u een overzicht van onze locaties Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Pontiac GTO auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Pontiac GTO en bent u uw Pontiac GTO auto dus even kwijt.