chiptuning op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw Pontiac Grand Prix auto kan doen:

Het standaard programma in de Pontiac Grand Prix ecu van uw Pontiac Grand Prix auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten tunen van uw auto is de beste keuze om uw Pontiac Grand Prix een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Pontiac Grand Prix auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

auto chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Pontiac Grand Prix auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Pontiac Grand Prix auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

Meer performance

Harder geluid uit uw auto

Aangenaam rijden​ met uw auto​

Verminderd brandstof gebruik van uw Pontiac Grand Prix

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Pontiac Grand Prix?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Pontiac Grand Prix auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Pontiac Grand Prix chiptuning engineer onderworpen. Deze Pontiac Grand Prix ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Pontiac Grand Prix engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Pontiac Grand Prix auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Pontiac Grand Prix een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Pontiac Grand Prix.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Pontiac Grand Prix chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Pontiac Grand Prix.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Goede accu voeding gedurende het tunen

We back-uppen uw software eerst

Gebruik van goede tuning bestanden

Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Pontiac Grand Prix motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Pontiac Grand Prix OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Pontiac Grand Prix is een populaire methode om je Pontiac Grand Prix auto te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode hoef je zelfs de Pontiac Grand Prix ECU niet te ontmantelen.

Klik op de blauwe tekst voor antwoord op de vraag “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig ontvangen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Pontiac Grand Prix auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de Pontiac Grand Prix!

Stage 2 chiptuning Pontiac Grand Prix

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Pontiac Grand Prixtuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Pontiac Grand Prix. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Pontiac Grand Prix chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Gespecialiseerde kennis over Pontiac Grand Prix ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Pontiac Grand Prix ook diverse andere software aanpassingen voor Pontiac Grand Prix auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Dit doen auto producenten wel, maar anders. Dit is hoe het zit:

Auto producenten leveren auto’s in verschillende typen. De modellen verschillen in zowel aantal pk als prijs.
Auto fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen een enkele motor voor al deze typen.

Ze chiptunen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder Pontiac Grand Prix producent je Pontiac Grand Prix kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter aantal pk uit je auto Pontiac Grand Prix halen.

Ja, chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook doen we een speciale manier van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Voor meer informatie over Pontiac Grand Prix eco tuning voor brandstof besparen.

Verkeerde chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto Pontiac Grand Prix. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw auto Pontiac Grand Prix kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste software. Geschreven door ervaren chiptuners op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je Pontiac Grand Prix chippen legaal. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu grenzen erg moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Mijn Chiptuning beschikt over meerdere chiptuning locaties gevestigd door heel Nederland. Beneden kunt u al onze vestigingen zien: We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Pontiac Grand Prixbaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.

WhatsApp WhatsApp met mij