chiptuning op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw Pontiac Grand Am kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

Door het tunen van uw Pontiac  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Pontiac Grand Am heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

Meer PK's uit uw Pontiac

Geluid klinkt harder uit uw Pontiac

Meer plezier uit uw auto​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, remappenPontiac Grand Am?​

Bij stage één tuning Pontiac Grand Am plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Pontiac Grand Am op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Pontiac Grand Am auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Pontiac Grand Am chiptuning engineer onderworpen. Deze Pontiac Grand Am ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Pontiac Grand Am.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Pontiac Grand Am chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Pontiac Grand Am

Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Een kopie van de oude staat

De beste Pontiac Grand Amtuning bestanden in gebruik

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Pontiac Grand Am motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Pontiac Grand Am OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Pontiac Grand Am chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Pontiac Grand Am.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Pontiac Grand Am auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Pontiac Grand Am aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Klik op de link voor antwoord op de vraag tuning goed of slecht? is een vraag die we regelmatig ontvangen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je Pontiac Grand Am auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Pontiac Grand Am chiptuning

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Pontiac Grand Am, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Pontiac Grand Am genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Pontiac Grand Am chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Specialistische ECU programmatuur kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Pontiac Grand Am ook diverse andere software aanpassingen voor Pontiac Grand Am als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen de Pontiac Grand Am producenten ook. Dit zit namelijk zo:

Auto producenten leveren auto’s in verschillende modellen. De vermogens en prijs van de modellen verschillen.
Fabrikanten maken om kosten en tijd te besparen één motor voor al deze typen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Pontiac Grand Am fabrikant kan veranderen en je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter aantal pk uit je auto Pontiac Grand Am halen.

Ja, doordat je bij het auto Pontiac Grand Am chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Het auto Pontiac Grand Am chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Mits je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Eco tuning is een methode van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Zie hier alles over Pontiac Grand Am eco tuning voor brandstof besparen.

Foute chiptuning kan zeker slecht zijn voor je Pontiac Grand Am. Door verkeerde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding meerdere onderdelen in uw auto Pontiac Grand Am kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning files. Ontwikkeld door ervaren tuners op een testbank.

Het chippen van je Pontiac Grand Am is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Wij hebben verschillende chiptuning locaties gevestigd door heel Nederland. Beneden ziet u een overzicht van de Mijn Chiptuning locaties We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een tuning bedrijf in de buurt van deze steden zijn we je graag van dienst.

auto laten chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Pontiac Grand Am, zonder dat hierbij aanpassingen Pontiac Grand Ambaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Pontiac Grand Am auto dus even kwijt.