chiptuning Pontiac G5: elke Pontiac G5 auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Pontiac G5 auto chiptunen?

De ecu van uw Pontiac G5 auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het laten tunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Pontiac G5 kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

auto chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Pontiac G5 auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je Pontiac G5 meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Meer vermogen

Geluid klinkt mooier uit uw auto

Meer rijplezier uit uw Pontiac G5​

Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Pontiac G5 aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Pontiac G5 engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Pontiac G5 past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Pontiac G5. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety beloven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Pontiac G5.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je Pontiac G5 auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Pontiac G5

Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Vooraf een goede back-up

Gebruik van beste tuning files

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Pontiac G5 auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Pontiac G5 OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Pontiac G5 chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Pontiac G5 auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Pontiac G5 chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Pontiac G5. Zonder de Pontiac G5 ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de vraag voor ons antwoord op “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak gesteld krijgen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Pontiac G5 er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Pontiac G5 Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Pontiac G5tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Pontiac G5. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Pontiac G5 genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Pontiac G5 auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Pontiac G5 kan worden!

Specialistische ECU programmatuur notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen auto makers wel, maar op een andere manier. Het zit namelijk zo:

Een fabrikant levert hun auto’s in een aantal types. De vermogens en prijs van deze modellen verschillen.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto fabrikant kan veranderen en je auto Pontiac G5 kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de Pontiac G5 producent het maximale uit je auto Pontiac G5 halen.

Zeker, het Pontiac G5 chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een vorm van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Voor informatie over Pontiac G5 eco tuning voor brandstof besparen.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto Pontiac G5. Door slechte apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto Pontiac G5) beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw Pontiac G5 kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je Pontiac G5 chippen legaal. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu grenzen erg moeilijk. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Wij hebben verschillende vestigingen gevestigd door nederland. De tuning locaties kun je hier beneden vinden: Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een chiptuning bedrijf in de buurt van deze locaties zijn we je graag van dienst.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Pontiac G5 auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.