chiptuning Peugeot Rifter: elke Peugeot Rifter auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Peugeot Rifter vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Peugeot chiptuning.

Door het tunen van uw Peugeot auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je Peugeot Rifter meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Meer performance uit uw auto

Geluid klinkt mooier uit uw Peugeot

Meer plezier uit uw Peugeot Rifter​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chippen van een Peugeot Rifter?​

Bij stage one chippen Peugeot Rifter plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Peugeot Rifter om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Peugeot Rifter specialist. Daarna sturen we de software van uw Peugeot Rifter aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Peugeot Rifter engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Peugeot Rifter past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. Zonder uw Peugeot Rifter auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je Peugeot Rifter in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Peugeot Rifter chiptunen

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Peugeot Rifter auto

Goede voeding tijdens gedurende het chippen

Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Peugeot Rifter

Exclusief gebruik van goede Peugeot Rifter tuning files

Ontdek wat chiptuning voor u Peugeot Rifter auto kan doen:

Verschillende vormen Peugeot Rifter motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Peugeot Rifter OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Peugeot Rifter chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Peugeot Rifter auto. Zonder de Peugeot Rifter ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de vraag voor ons antwoord op “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak gemailt krijgen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Peugeot Rifter met meer kracht, zonder dat je Peugeot Rifter er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Peugeot Rifter chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Peugeot Rifter auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Peugeot Rifter. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Peugeot Rifter is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Gespecialiseerde notie over ECU's

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast chiptuning Peugeot Rifter ook diverse andere software modificaties voor Peugeot Rifter auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de Peugeot Rifter producenten ook. Het zit namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende typen. Deze auto types hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn uiteraard duurder.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder auto fabrikant je auto Peugeot Rifter kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter aantal pk uit je auto Peugeot Rifter halen.

Zeker, doordat je bij chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Ook doen we een speciale vorm van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Lees alles over Peugeot Rifter eco chip tuning voor brandstof besparen.

Op een slechte manier chippen is zeker slecht voor je auto. Door verkeerde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw Peugeot Rifter beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste software. Gemaakt door ervaren chiptuners op een testbank.

Het chiptunen van je auto Peugeot Rifter is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu limieten erg lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel het land hebben we tuning locaties. Onze tuning vestigingen kun je hieronder bekijken Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Peugeot Rifterbaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Peugeot Rifter.

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.