chiptuning: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Peugeot Expert auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

In een paar uur kan je Peugeot Expert door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u opPeugeot Experten dat uw Peugeot Expert veel lekkerder rijdt door chiptuning. Doordat hij sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

Meer PK's uit uw Peugeot

Geluid klinkt mooier

Aangenaam rijden​ met uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Peugeot Expert

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw Peugeot Expert auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Peugeot Expert auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Peugeot Expert chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Peugeot Expert hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Peugeot Expert. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Peugeot Expert een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Peugeot Expert.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Peugeot Expert in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Peugeot Expert chiptunen

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Peugeot Expert

Gebruik van de beste Peugeot Expert chiptuning bestanden

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Peugeot Expert motor tuning:

Voor het Peugeot Expert motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Peugeot Expert OBD chiptuning

OBD tuning op maat Peugeot Expert is een veelvoorkomende manier om je auto te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Peugeot Expert auto.

Daardoor is dit een goedkope Peugeot Expert chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Peugeot Expert door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Klik op de blauwe tekst voor antwoord op de vraag “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig ontvangen. Als je op de blauwe links klikt, kun je ons antwoord lezen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Peugeot Expert chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Peugeot Expert plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Peugeot Expert auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Peugeot Expert chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Peugeot Expert haalt.

Stage 2 Peugeot Expert chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Gespecialiseerde kennis over Peugeot Expert ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Peugeot Expert kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Peugeot Expert chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chiptunen hun auto’s wel. Dit werkt namelijk zo:

Een fabrikant levert hun auto’s in meerdere modellen. De vermogens en prijs van deze modellen verschillen.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto maker kan veranderen en je auto Peugeot Expert kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter vermogen uit je Peugeot Expert halen.

Ja, doordat je bij het Peugeot Expert chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto Peugeot Expert! Dit is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een methode van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Voor info over Peugeot Expert eco tuning klik hier.

Op een verkeerde manier chippen is zeker slecht voor je Peugeot Expert. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding een aantal componenten in uw Peugeot Expert kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Mijn Chiptuning beschikt over verschillende tuning locaties gevestigd door heel Nederland. De vestigingen kun je hier beneden vinden Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een chiptuning bedrijf in de omgeving van deze plaatsen helpen we je graag verder.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Peugeot Expert auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.