chiptuning: elke auto krijgt een klantgerichte en individuele service

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Peugeot Bipper is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Peugeot Bipper auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Peugeot Bipper auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Peugeot Bipper auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Peugeot Bipper gaat u Peugeot Bipperen dat uw auto veel soepelder gaat door chiptuning. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je Peugeot Bipper auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Peugeot Bipper auto:​​

Sneller optrekken

Geluid klinkt beter

Comfortabeler rijden​​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Peugeot Bipper auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Peugeot Bipper specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Peugeot Bipper.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Peugeot Bipper auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Peugeot Bipper een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Peugeot Bipper chiptunen

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

We kopiëren uw software eerst

Gebruik van beste tuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Peugeot Bipper motor tuning:

Voor het Peugeot Bipper motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Peugeot Bipper OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Peugeot Bipper is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Daardoor is dit een goedkope Peugeot Bipper chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Peugeot Bipper ECU uit elkaar te hoeven halen.

Antwoord op een vaak vraag:

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Peugeot Bipper met meer kracht, zonder dat je Peugeot Bipper er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Peugeot Bipper chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Peugeot Bippertuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Peugeot Bipper. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Peugeot Bipper haalt.

Stage 2 chiptuning Peugeot Bipper is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Peugeot Bipper auto.

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Peugeot Bipper kan doen:

Gespecialiseerde notie over Peugeot Bipper ECU's

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast Peugeot Bipper chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Peugeot Bipper chippen hun auto’s wel. Dit is hoe het werkt:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in meerdere modellen. De vermogens en prijs van deze auto types verschillen.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder Peugeot Bipper fabrikant je auto kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter aantal pk uit je auto halen.

Ja, het chippen van je auto zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Ook doen we een speciale methode van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Voor meer uitleg over Peugeot Bipper eco chip tuning klik hier.

Slechte chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Peugeot Bipper. Je kan je motor computer beschadigd raken door slechte apparatuur.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding een aantal componenten in uw Peugeot Bipper kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste files. Geschreven door ervaren tuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg lastig. De APK is ook niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Mijn Chiptuning heeft verschillende vestigingen gevestigd door nederland. Beneden is het mogelijk om al onze Mijn Chiptuning locaties bekijken: Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een motor tuning bedrijf in de omgeving van deze steden zijn we je graag van dienst.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Peugeot Bipper.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Peugeot Bipper auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Peugeot Bipper auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Peugeot Bipper auto doen.