chiptuning op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw Peugeot 807 auto kan doen:

Het standaard programma in de ecu van uw Peugeot 807 is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Peugeot 807 een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Peugeot 807 auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

auto laten chippen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Peugeot 807 veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consequenter.

De voordelen Peugeot 807 chiptuning:​​

Meer PK's

Geluid klinkt harder uit uw auto

Meer rijplezier ​

Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, remappenPeugeot 807?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Peugeot 807 chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Peugeot 807.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Peugeot 807. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Peugeot 807 voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Peugeot 807 auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

We kopiëren uw software eerst

Gebruik van de beste Peugeot 807 tuning bestanden

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Peugeot 807 auto kan worden!

Methodes voor Peugeot 807 motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Peugeot 807 OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Peugeot 807 is de meest gevraagde vorm van tuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Peugeot 807.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze manier hoef je zelfs de Peugeot 807 ECU niet te ontmantelen.

Klik op de vraag om ons antwoord te lezen tuning goed of slecht? is een vraag die we regelmatig gemailt krijgen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Peugeot 807 er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Peugeot 807 chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Peugeot 807 er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Peugeot 807 behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Peugeot 807. Hierbij pas je de Peugeot 807 auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Peugeot 807 chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Ontdek wat auto laten chippen voor u auto kan doen:

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Peugeot 807 kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Peugeot 807 chiptuning.

Zo doen wij naast chiptuning Peugeot 807 ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten remappen hun auto’s wel. Dit is hoe het zit:

Een fabrikant levert hun auto’s in meerdere types. De modellen verschillen in zowel vermogen als prijs.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto maker kan aanpassen en je Peugeot 807 kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je Peugeot 807 halen.

Zeker, chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Het auto Peugeot 807 chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dat is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een manier van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Ontdek alles over Peugeot 807 eco tuning voor brandstof besparen.

Op een verkeerde manier chippen is zeker erg slecht voor je auto. Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (de computer van je Peugeot 807) beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw auto kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te controleren. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning chiptuning locaties. Beneden kunt u al de chiptuning locaties bekijken: We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto laten chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Peugeot 807baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.