chiptuning Peugeot 5008: elke Peugeot 5008 auto krijgt een klantgerichte en individuele service

Wat voor voordelen heeft chiptuning Peugeot 5008?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

Door het chiptunen van uw Peugeot  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Peugeot 5008 auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je Peugeot 5008 meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Peugeot 5008 auto:​​

Meer vermogen uit uw auto

Sportiever geluid uit uw Peugeot

Meer rijplezier uit uw auto​

Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Peugeot 5008 auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Peugeot 5008 chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Peugeot 5008 auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Peugeot 5008 past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Peugeot 5008. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Peugeot 5008 auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Peugeot 5008 chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens gedurende het tunen

We back-uppen uw software eerst

Gebruik van beste tuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Peugeot 5008 motor tuning:

Voor het Peugeot 5008 motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Peugeot 5008 OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Peugeot 5008 is de meest populaire methode van tuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Peugeot 5008.

Hierdoor is dit een goedkope Peugeot 5008 chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Peugeot 5008. Met deze methode hoef je zelfs de Peugeot 5008 ECU niet te ontmantelen.

Lees een vraag die we vaak ontvangen:

Door het Peugeot 5008 auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de Peugeot 5008!

Stage 2 Peugeot 5008 chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Peugeot 5008 tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Peugeot 5008 auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Peugeot 5008 behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Peugeot 5008 chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Peugeot 5008 chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Peugeot 5008 kan worden!

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Dit doen auto fabrikanten wel, maar met een ander doel. Dit is hoe het werkt:

Auto fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende typen. De auto types verschillen in zowel vermogen als prijs.
Omdat auto producenten niet voor elk type een nieuwe motor kan produceren maken ze één motor voor alle auto modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto fabrikant kan veranderen en je auto kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter vermogen uit je auto halen.

Ja, het auto Peugeot 5008 chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Ook hebben we een speciale methode van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Lees alles over Peugeot 5008 eco tuning klik hier.

Foute chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto Peugeot 5008. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto Peugeot 5008 chippen legaal. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu limieten erg lastig. De APK is ook niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel het land hebben we chiptuning vestigingen. Hieronder kunt u al onze tuning vestigingen bekijken: We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een remapping bedrijf in de omgeving van deze locaties zijn we je graag van dienst.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Peugeot 5008 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.