chiptuning op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Peugeot 408 auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Peugeot 408 auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

In enkele uren kan je Peugeot 408 met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Peugeot 408 auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

auto chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je auto zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Sportiever karakter uit uw Peugeot

Geluid klinkt beter uit uw auto

Meer plezier ​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Peugeot 408

Hoe gaat dat precies, remappen van een Peugeot 408?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Peugeot 408 chiptuning engineer onderworpen. Deze Peugeot 408 ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Peugeot 408 engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Peugeot 408 een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Peugeot 408

Exclusief gebruik van goede Peugeot 408 chiptuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Peugeot 408 OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Peugeot 408 chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Peugeot 408 chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Bekijk een regelmatig vraag:

Door het Peugeot 408 auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Chiptuning Peugeot 408 Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze methode van Peugeot 408 tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Peugeot 408 auto. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Peugeot 408 behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Peugeot 408. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Specialistische ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten Peugeot 408 chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Peugeot 408 auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chiptunen hun auto’s wel. Het zit namelijk zo:

Een producent levert hun auto’s in meerdere modellen. De auto types verschillen in zowel vermogen als kosten.
Auto producenten maken om kosten en tijd te sparen een enkele motor voor al deze modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de Peugeot 408 producent kan aanpassen en je auto kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto Peugeot 408 halen.

Zeker, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook doen we een speciale vorm van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Zie hier alle informatie over Peugeot 408 eco chiptuning klik hier.

Op een slechte manier chiptunen is zeker slecht voor je auto. Door slechte apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je Peugeot 408 ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste software. Ontwikkeld door ervaren tuners op een testbank.

Het chippen van je Peugeot 408 is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder complex. De APK is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Mijn Chiptuning beschikt over verschillende tuning locaties gevestigd door heel Nederland. Beneden kunt u al de chiptuning vestigingen bekijken:We zitten ook vlakbij: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Als u dus zoekend bent naar een motor tuning bedrijf in de omgeving van deze locaties helpen we je graag verder.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Peugeot 408, zonder dat hierbij aanpassingen Peugeot 408baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Peugeot 408 al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Peugeot 408 auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Peugeot 408 auto doen.

WhatsApp WhatsApp met mij