chiptuning Peugeot 4008: elke Peugeot 4008 krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Ontdek wat chiptuning voor uw Peugeot 4008 kan doen:

De standaard software in de ecu van uw Peugeot 4008 auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Peugeot 4008 auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Peugeot 4008 auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

auto tuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Peugeot 4008 auto chiptuning:​​

Meer performance

Geluid klinkt beter uit uw Peugeot

Meer rijplezier uit uw auto​

Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Peugeot 4008 chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Peugeot 4008 auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Peugeot 4008 engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Peugeot 4008, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Peugeot 4008 auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Peugeot 4008 auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je Peugeot 4008 in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Peugeot 4008 chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Peugeot 4008.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Speciale accu voeding gedurende het tunen

We back-uppen uw software eerst

Gebruik van goede Peugeot 4008 tuning bestanden

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Peugeot 4008 kan worden!

Methodes voor Peugeot 4008 motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Peugeot 4008 OBD chiptuning

OBD tuning Peugeot 4008 is een geliefde methode om je Peugeot 4008 te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Peugeot 4008 auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Peugeot 4008. Via deze methode hoef je zelfs de Peugeot 4008 ECU niet te ontmantelen.

Klik op de blauwe tekst voor antwoord op de vraag tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak ontvangen. Als je op de blauwe links klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Peugeot 4008 auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 Peugeot 4008 chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Peugeot 4008 auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Peugeot 4008, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Peugeot 4008 chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Peugeot 4008 fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Peugeot 4008 is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Ontdek wat auto chip tuning voor uw auto kan doen:

Diepgaande kennis over Peugeot 4008 ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de Peugeot 4008 fabrikanten ook. Het werkt namelijk zo:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in verschillende types. De vermogens en prijs van de modellen verschillen.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de Peugeot 4008 producent kan veranderen en je auto Peugeot 4008 kunt chippen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de Peugeot 4008 producent het maximale uit je Peugeot 4008 halen.

Zeker, je auto Peugeot 4008 chippen zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto Peugeot 4008! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Ook hebben we een speciale manier van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Voor meer uitleg over Peugeot 4008 eco chiptuning klik hier.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker erg slecht voor je Peugeot 4008. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw Peugeot 4008 beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder complex. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning chiptuning locaties. Hier beneden is het mogelijk om al onze tuning locaties zien: We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 Peugeot 4008 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Peugeot 4008 auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Peugeot 4008 auto dus even kwijt.