chiptuning Peugeot 208: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft chiptuning Peugeot 208?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Peugeot 208 auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Peugeot auto chip tuning.

In enkele uren kan je Peugeot 208 auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Peugeot 208 heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Je Peugeot 208 auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

Sportiever karakter

Geluid klinkt sportiever

Meer plezier uit uw Peugeot 208​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chippenPeugeot 208?​

Bij stage one chippen Peugeot 208 plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Peugeot 208 auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Peugeot 208 auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Peugeot 208 auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Peugeot 208 auto is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Peugeot 208 auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Peugeot 208 auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Peugeot 208 chiptunen

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Peugeot 208 auto

Goede voeding tijdens gedurende het chippen

Eerst een goede back-up

Gebruik van goede chiptuning software

Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Peugeot 208 motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Peugeot 208 OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Peugeot 208 is de meest gevraagde vorm van tuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw Peugeot 208 auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Peugeot 208 auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Peugeot 208 auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Lees een vraag die we vaak ontvangen:

Je Peugeot 208 auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Peugeot 208 chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Peugeot 208 auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Peugeot 208 behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Peugeot 208 chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Peugeot 208 chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Peugeot 208 auto.

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Gespecialiseerde know-how over ECU's

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Peugeot 208 kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Peugeot 208.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen auto producenten wel, maar op een andere manier. Het zit namelijk zo:

Een producent levert hun auto’s in een aantal types. De auto modellen verschillen in zowel aantal pk als kosten.
Omdat auto fabrikanten niet voor elk type een nieuwe motor kan produceren maken ze een enkele motor voor alle auto types.

Ze chippen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder Peugeot 208 producent je Peugeot 208 kunt chippen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de Peugeot 208 fabrikant het maximale uit je auto halen.

Zeker, het auto Peugeot 208 chippen zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto Peugeot 208! Dit is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook doen we een speciale methode van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Lees alle info over Peugeot 208 eco tuning klik hier.

Slechte chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Peugeot 208. Je kan je ECU (de computer van je auto Peugeot 208) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw auto Peugeot 208 kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning software. Gemaakt door ervaren tuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto Peugeot 208 chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel het land hebben we tuning vestigingen. Hieronder is het mogelijk om al de tuning vestigingen vinden: Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een chiptuning bedrijf in de omgeving van deze plaatsen helpen we je graag verder.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Peugeot 208baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Peugeot 208 en bent u uw Peugeot 208 auto dus even kwijt.