chiptuning Peugeot 108 op maat

Wat voor voordelen heeft tuning Peugeot 108?

Het standaard programma in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Peugeot motor tuning.

In een paar uur kan je Peugeot 108 auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u Peugeot 108en dat uw Peugeot 108 veel soepelder rijdt door chiptuning. Je auto zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

Meer PK's

Geluid klinkt harder uit uw auto

Meer plezier uit uw auto​

Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, remappen van een Peugeot 108?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw Peugeot 108 op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Peugeot 108 auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Peugeot 108 aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Peugeot 108 ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Peugeot 108 engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Peugeot 108 auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Peugeot 108 chiptunen

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Peugeot 108

De beste Peugeot 108tuning bestanden in gebruik

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Peugeot 108 kan worden!

Methodes voor Peugeot 108 motor tuning:

Voor het Peugeot 108 motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Peugeot 108 OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Peugeot 108 chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Peugeot 108.

Hierdoor is dit een voordelige Peugeot 108 chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze methode hoef je zelfs de Peugeot 108 ECU niet te ontmantelen.

Klik op de link voor antwoord op de vraag “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak gemailt krijgen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Peugeot 108 auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Peugeot 108 chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Peugeot 108 plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Peugeot 108 behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Peugeot 108. Je Peugeot 108 auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Peugeot 108 wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Peugeot 108 auto wordt!

Gespecialiseerde notie over ECU's

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Peugeot 108 auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen fabrikanten wel, maar anders. Dit werkt namelijk zo:

Fabrikanten leveren auto’s in meerdere typen. De vermogens en prijs van deze types verschillen.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder Peugeot 108 producent je auto kunt chippen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de Peugeot 108 fabrikant het maximale uit je auto Peugeot 108 halen.

Ja, je auto Peugeot 108 chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Het auto Peugeot 108 chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chippen van je auto je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Meer informatie over Peugeot 108 eco chiptuning klik hier.

Op een slechte manier chippen is zeker erg slecht voor je auto Peugeot 108. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je Peugeot 108 ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je Peugeot 108 chippen legaal. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu kaders erg lastig. De APK is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Wij hebben meerdere locaties gevestigd door nederland. Onze tuning vestigingen kun je beneden vinden: We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Peugeot 108.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Peugeot 108 auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Peugeot 108 zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Peugeot 108 auto doen.