chiptuning: elke Peugeot 106 auto krijgt een klantgerichte en individuele service

Wat voor voordelen heeft chiptuning Peugeot 106?

De ecu software van uw Peugeot 106 auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Peugeot 106 kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

auto laten chippen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Peugeot 106 auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Peugeot 106 auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Sneller optrekken uit uw auto

Geluid klinkt sportiever uit uw Peugeot

Meer rijplezier ​

Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Peugeot 106 een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Peugeot 106 ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Peugeot 106 auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Peugeot 106 auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Peugeot 106. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Peugeot 106 auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Peugeot 106 auto is uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Peugeot 106 auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Peugeot 106 in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Peugeot 106 chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Peugeot 106 auto.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens gedurende het chippen

We kopiëren uw software eerst

Gebruik van goede tuning software

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Peugeot 106 auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Peugeot 106 motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Peugeot 106 OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Peugeot 106 is de meest populaire methode van tuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Peugeot 106 aanpassen. Zonder de Peugeot 106 ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de vraag voor antwoord op de vraag “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak ontvangen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Peugeot 106 auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Peugeot 106!

Stage 2 chiptuning Peugeot 106

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Peugeot 106 auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Peugeot 106 behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Peugeot 106 genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Peugeot 106 auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Peugeot 106 is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Peugeot 106 wordt!

Specialistische ECU programmatuur kennis

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Peugeot 106 auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Peugeot 106 chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Peugeot 106 remappen hun auto’s wel. Dit is hoe het werkt:

Fabrikanten leveren auto’s in verschillende typen. De auto types verschillen in zowel aantal pk als prijs.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Ze chiptunen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder Peugeot 106 fabrikant je auto Peugeot 106 kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter aantal pk uit je auto halen.

Ja, het auto Peugeot 106 chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Het Peugeot 106 chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Ditgene is alleen niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook doen we een speciale manier van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Voor uitleg over Peugeot 106 eco chip tuning voor brandstof besparen.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker slecht voor je auto. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw auto Peugeot 106 kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn in een lab.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto Peugeot 106 chippen legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. Ook de APK is niet in staat om dit te controleren. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel Nederland hebben we chiptuning locaties. Beneden ziet u een overzicht van de locaties Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.