chiptuning Opel Vivaro: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft chiptuning Opel Vivaro?

De standaard software in de ecu van uw Opel Vivaro auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Opel Vivaro vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Opel tuning.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Opel Vivaro auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u Opel Vivaroen dat uw Opel Vivaro auto veel soepelder gaat door chiptuning. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Opel Vivaro auto chiptuning:​​

Meer PK's uit uw Opel

Geluid klinkt sportiever

Meer plezier ​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one tunen Opel Vivaro plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Opel Vivaro aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Opel Vivaro auto.

De chiptuning Opel Vivaro engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Opel Vivaro auto werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Opel Vivaro auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Opel Vivaro nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Opel Vivaro chiptunen

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Een kopie van de oude staat

Gebruik van de beste Opel Vivaro tuning software

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Opel Vivaro motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Opel Vivaro OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Vivaro is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Opel Vivaro auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Opel Vivaro chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Opel Vivaro auto aanpassen. Via deze methode hoef je zelfs de Opel Vivaro ECU niet te ontmantelen.

Bekijk een regelmatig vraag:

Je Opel Vivaro ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Opel Vivaro chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Opel Vivaro auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Opel Vivaro. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Opel Vivaro is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Opel Vivaro auto kan worden!

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de Opel Vivaro fabrikanten ook. Dit is hoe het zit:

Een producent levert hun auto’s in een aantal modellen. Deze auto modellen hebben verschillende vermogens deze zijn uiteraard hoger in prijs.
Auto fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Opel Vivaro producent kan aanpassen en je auto kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Ja, doordat je bij het chippen van je auto Opel Vivaro zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Mits je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Ook hebben we een speciale methode van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Voor uitleg over Opel Vivaro eco chiptuning voor brandstof besparen.

Amateuristische chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Opel Vivaro. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw auto Opel Vivaro kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Het chippen van je auto Opel Vivaro is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. De APK is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Wij hebben meerdere tuning locaties gevestigd door Nederland. Hieronder kunt u al onze chiptuning vestigingen bekijken: Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een chiptuning bedrijf in de buurt van deze steden helpen we je graag verder.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Daarom is je Opel Vivaro al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Opel Vivaro auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel Vivaro auto doen.