chiptuning Opel Omega op maat

Wat voor voordelen heeft chiptuning Opel Omega?

Het standaard programma in de Opel Omega ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het motor tunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Opel  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

auto laten chippen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Opel Omega auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je Opel Omega meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Opel Omega:​​

Meer koppel

Beter geluid uit uw auto

Aangenaam rijden​​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Bij stage één tuning Opel Omega plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Opel Omega auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw Opel Omega auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Opel Omega ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Opel Omega aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Opel Omega ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Opel Omega dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Opel Omega auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Opel Omega voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Opel Omega

Goede accu voeding tijdens het chippen

We kopiëren uw software eerst

Gebruik van de beste Opel Omega tuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Opel Omega motor tuning:

Voor het Opel Omega motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Opel Omega OBD chiptuning

OBD tuning Opel Omega is een veelvoorkomende methode om je Opel Omega auto te tunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Opel Omega auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze manier hoef je zelfs de Opel Omega ECU niet te ontmantelen.

Klik op de blauwe tekst voor antwoord op de vraag “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig gemailt krijgen. Als je op de blauwe links klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je Opel Omega ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Opel Omega chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Opel Omega tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Opel Omega. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Opel Omega. Hierbij pas je de Opel Omega fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Opel Omega wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Ontdek wat auto chip tuning voor u Opel Omega kan doen:

Specialistische ECU programmatuur notie

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Opel Omega kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Opel Omega.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten remappen hun auto’s wel. Dit werkt namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende modellen. Deze auto modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn uiteraard hoger in prijs.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder auto maker je auto kunt remappen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je Opel Omega halen.

Ja, je auto chippen zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Het auto Opel Omega chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dit is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Ook hebben we een speciale vorm van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Zie hier alles over eco tuning Opel Omega.

Verkeerde chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto. Je kan je ECU (de computer van je Opel Omega) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw auto Opel Omega kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste files. Geschreven door ervaren chiptuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto chippen legaal. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu grenzen erg moeilijk. De APK is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Wij hebben meerdere locaties gevestigd door nederland. De vestigingen kun jij hieronder vinden Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een chiptuning bedrijf in de buurt van deze steden helpen we je graag verder.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.