chiptuning Opel Mokka X: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

Door het chippen van uw Opel auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Opel Mokka X gaat u opOpel Mokka Xen dat uw Opel Mokka X auto veel soepelder rijdt door chiptuning. Je Opel Mokka X auto zal rapper accelereren en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Opel Mokka X:​​

Sportiever karakter

Geluid klinkt sportiever

Comfortabeler rijden​ met uw Opel Mokka X​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Opel Mokka X op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Opel Mokka X auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Opel Mokka X chiptuning engineer onderworpen. Deze Opel Mokka X ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Opel Mokka X engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Opel Mokka X auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Opel Mokka X auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Opel Mokka X auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Opel Mokka X chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Opel Mokka X.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens tijdens het chippen

We back-uppen uw software eerst

De beste Opel Mokka Xtuning bestanden in gebruik

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Opel Mokka X wordt!

Verschillende vormen Opel Mokka X motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Opel Mokka X OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Opel Mokka X chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Opel Mokka X.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Klik op de vraag om ons antwoord te lezen “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig ontvangen. Als je op de blauwe links klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je Opel Mokka X auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Opel Mokka X chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Opel Mokka X auto, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Opel Mokka X chiptuning. Je Opel Mokka X wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Opel Mokka X wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Gespecialiseerde know-how over ECU's

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Opel Mokka X kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Opel Mokka X chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Opel Mokka Xsoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Dit doen auto producenten wel, maar met een ander doel. Het zit namelijk zo:

Een fabrikant levert hun auto’s in een aantal modellen. De vermogens en prijs van de types verschillen.
Omdat auto makers niet voor elk type een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze één motor voor alle auto modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder Opel Mokka X fabrikant je auto Opel Mokka X kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter aantal pk uit je Opel Mokka X halen.

Zeker, het auto Opel Mokka X chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chippen van je auto Opel Mokka X je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een methode van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Lees alle info over Opel Mokka X eco chip tuning voor brandstof besparen.

Op een slechte manier chippen is zeker erg slecht voor je auto. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Echter is het controleren van deze millieu grenzen erg moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Mijn Chiptuning beschikt over verschillende vestigingen gevestigd door Nederland. De tuning locaties kun jij hier beneden vindenAndere steden waar we in de buurt zitten zijn: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Dus als u op één van deze plaatsen woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Opel Mokka X auto, zonder dat hierbij veranderingen Opel Mokka Xbaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Opel Mokka X auto dus even kwijt.

WhatsApp WhatsApp met mij