chiptuning op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw Opel Insignia kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Opel Insignia auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Opel Insignia is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u opOpel Insigniaen dat uw Opel Insignia auto veel soepelder rijdt door chiptuning. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je Opel Insignia auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Sneller optrekken

Harder geluid uit uw auto

Meer plezier uit uw Opel Insignia​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 chiptuning Opel Insignia plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Opel Insignia auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Opel Insignia specialist. Daarna sturen we de software van uw Opel Insignia auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Opel Insignia.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Opel Insignia. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Opel Insignia werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. Zonder uw Opel Insignia auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Opel Insignia chiptunen

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Goede accu voeding tijdens het chippen

Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Opel Insignia

Gebruik van goede Opel Insignia chiptuning software

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Opel Insignia motor tuning:

Voor het Opel Insignia motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Opel Insignia OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Opel Insignia is een populaire methode om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Opel Insignia auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode moet je zelfs de Opel Insignia ECU niet te ontmantelen.

Antwoord op een vraag die we vaak ontvangen:

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Opel Insignia

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Opel Insigniatuning maak je fysieke wijzigingen aan de Opel Insignia auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Opel Insignia chiptuning. Je Opel Insignia auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Opel Insignia wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Diepgaande kennis over Opel Insignia ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten Opel Insignia chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Opel Insignia auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de auto makers ook. Dit is hoe het werkt:

Auto makers leveren auto’s in meerdere modellen. Deze types hebben verschillende vermogens deze zijn uiteraard hoger in prijs.
Fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen een enkele motor voor al deze modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder Opel Insignia fabrikant je auto kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter vermogen uit je auto halen.

Zeker, chiptuning zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dit is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook hebben we een speciale vorm van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Voor meer uitleg over eco tuning Opel Insignia.

Foute chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Opel Insignia. Door verkeerde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je Opel Insignia ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu limieten erg lastig. De APK is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Mijn Chiptuning beschikt over verschillende locaties gevestigd door Nederland. Hier beneden ziet u een kaart van onze chiptuning vestigingenAndere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Als u dus zoekend bent naar een chiptuning bedrijf in de buurt van deze locaties zijn we je graag van dienst.

auto laten chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 Opel Insignia chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Daarom is je Opel Insignia auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.

WhatsApp WhatsApp met mij