chiptuning: elke auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Opel GT auto chiptunen?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chippen.

In een paar uur kan je Opel GT met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chiptuning. Je Opel GT auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De voordelen Opel GT auto chiptuning:​​

Meer performance uit uw auto

Beter geluid uit uw auto

Meer rijplezier ​

Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Opel GT auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Opel GT auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Opel GT engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Opel GT een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Opel GT voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Opel GT chiptunen

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Opel GT

Gebruik van goede tuning bestanden

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Opel GT auto wordt!

Methodes voor Opel GT motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Opel GT OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Opel GT chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Opel GT auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Opel GT. Zonder de Opel GT ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de blauwe tekst om ons antwoord te lezen “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak gesteld krijgen. Als je op de blauwe links klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Opel GT auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Opel GT chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Opel GT er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Opel GT chiptuning. Je Opel GT wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Opel GT is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Ontdek wat auto chip tuning voor uw auto kan doen:

Gespecialiseerde know-how over Opel GT ECU's

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Opel GT autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Dit doen fabrikanten wel, maar op een andere manier. Dit werkt namelijk zo:

Fabrikanten leveren auto’s in meerdere modellen. De modellen verschillen in zowel vermogen als kosten.
Omdat auto fabrikanten niet voor elk type een nieuwe motor kan produceren maken ze een enkele motor voor alle auto modellen.

Ze chippen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze software ook zonder de Opel GT fabrikant kan veranderen en je Opel GT kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter aantal pk uit je auto halen.

Zeker, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dit is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een manier van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Ontdek alle info over Opel GT eco chiptuning klik hier.

Foute chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Opel GT. Door slechte apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto Opel GT ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning software. Geschreven door ervaren chiptuners op een testbank.

Het chiptunen van je Opel GT is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu kaders erg lastig. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning tuning locaties. Hier beneden is het mogelijk om al onze Mijn Chiptuning vestigingen bekijken: We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een tuning bedrijf in de buurt van deze plaatsen helpen we je graag verder.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Opel GT auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Opel GT zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel GT auto doen.