chiptuning Opel Corsa: elke Opel Corsa auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Ontdek wat chiptuning voor uw Opel Corsa kan doen:

De ecu software van uw Opel Corsa auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Opel Corsa vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Opel chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Opel Corsa kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

auto tuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Opel Corsa auto:​​

Meer vermogen uit uw auto

Geluid klinkt beter

Aangenaam rijden​​

Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Opel Corsa auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Opel Corsa auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Opel Corsa ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Opel Corsa auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Opel Corsa. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Opel Corsa auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Speciale accu voeding tijdens het tunen

We back-uppen uw software eerst

Exclusief gebruik van goede Opel Corsa chiptuning files

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Methodes voor Opel Corsa motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Opel Corsa OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Opel Corsa chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Opel Corsa auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Opel Corsa door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze manier hoef je zelfs de Opel Corsa ECU niet te ontmantelen.

Klik op de blauwe tekst voor ons antwoord op “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak gemailt krijgen. Als je op de blauwe links klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Opel Corsa auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Opel Corsa auto!

Stage 2 chiptuning Opel Corsa

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Opel Corsa plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Opel Corsa. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Opel Corsa is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Opel Corsa.

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Gespecialiseerde know-how over Opel Corsa ECU's

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Opel Corsa auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Opel Corsa autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen fabrikanten wel, maar op een andere manier. Dit is hoe het zit:

Auto makers leveren auto’s in verschillende typen. Deze auto modellen hebben verschillende vermogens deze zijn uiteraard duurder.
Omdat auto producenten niet voor elk model een nieuwe motor kan maken maken ze een enkele motor voor alle auto types.

Ze remappen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto fabrikant je auto kunt remappen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Zeker, chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je Opel Corsa! Dat is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook doen we een speciale methode van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Voor informatie over Opel Corsa eco tuning klik hier.

Foute chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw auto kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn in een lab.

Het chiptunen van je Opel Corsa is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu limieten erg lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning locaties. Beneden ziet u een overzicht van onze Mijn Chiptuning vestigingenWe zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een tuning bedrijf in de omgeving van deze plaatsen helpen we je graag verder.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Opel Corsa auto, zonder dat hierbij aanpassingen Opel Corsabaar zijn door het blote oog.

Daarom is je Opel Corsa auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Opel Corsa auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.

WhatsApp WhatsApp met mij